ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Kerstborrel ingeruild voor benefiet kerstshow!


Waardevol voor ons én voor de 40 gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank

De kerstborrel stond al gepland, de uitnodigingen waren verstuurt. Op het laatste moment hebben we het roer omgegooid en de kerstborrel ingeruild voor een benefiet kerstshow.

Wouw. Het de persoonlijke verhalen van Fien Vermeulen en Niek van den Adel raakt ons diep. Ook van Jitske Kramer, Guido Weijers en Kevin Weijers hebben we genoten. Met een grote glimlach liepen we de zaal uit.

Het allermooiste was nog wel dat we met onze komst het mogelijk maken dat er 40 luxe kerstpakketten komen voor gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Wat fijn om met anderen te delen. Het was weer zo voelbaar: Geluk is mooier als je het deelt!


Wil jij eruit halen wat erin zit? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw team en/of organisatie. Bel 085 – 0608940, stuur een mail naar info@zakelijketrainer.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Zakelijke Trainer biedt meer (online) jaarprogramma’s, trainingen en workshops op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie.Terug naar overzicht
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl