ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Test jouw vitaliteit


Hoe vitaal ben jij? Doe de test en ontdek binnen enkele minuten hoe het ervoor staat met jouw vitaliteit.

test jouw vitaliteit

1. Om mijn energielevel op peil te houden….

A. sport/beweeg ik regelmatig
B. eet ik meestal gezonde maaltijden
C. slaap ik vaak uit in het weekend
D. drink ik koffie

2. Ik neem regelmatig een pauze om mijn accu weer op te laden, op mijn werk en privé

A. altijd
B. regelmatig
C. soms
D. nooit

3. Ik heb elke dag zin in de nieuwe werkdag!

A. ik doe de dingen waar ik me goed bij voel en die ik leuk vind
B. ik voel me meestal enthousiast over de dag die begint
C. nee, maar ik vind dat ik mijn collega’s niet kan laten zitten met de hoeveelheid werk
D. nee, ik heb verplichtingen waar ik aan moet voldoen, maar het liefst blijf ik in bed liggen

4. Veerkracht

A. ik heb geen moeite met veranderingen en voel een gezonde balans tussen uitdagingen en innerlijke rust
B. ik ervaar soms negatieve energie. Het lukt we wel om dan zaken vanuit verschillende perspectieven te bekijken, dit helpt me hierbij
C. ik ervaar regelmatig een gevoel van stress
D. ik moet er niet aan denken dat er nu nog wat bijkomt, mijn bordje is al overvol

5. Mijn emoties heb ik goed onder controle, ik voel niet snel geïrriteerd en/of licht ontvlambaar

A. klopt! Ik voel me ‘zen’
B. meestal wel, maar dat hangt ook van de situatie af
C. nee, ik voel me snel geïrriteerd en heb daar zelf ook last van
D. ik ontplof regelmatig

Je vulde vooral A in…

Lees meer

Gefeliciteerd! Je voelt je vitaal, en jouw energiepijl, motivatie en veerkracht ondersteunen je bij de succesvolle uitkomst van de acties die je onderneemt! Je weet wat je nodig hebt en zorgt goed voor jezelf en je vitaliteit.

Tip: inspireer je ook je omgeving en je collega’s, misschien wil je een keer die collega die standaard achter zijn/haar bureau luncht uitnodigen voor een wandeling in de lunch?

 

Je vulde vooral B in…

Lees meer

Meestal voel je je vitaal en heb je voldoende inzichten en handvatten om de acties die je onderneemt succesvol te maken. Je bent je ervan bewust dat je soms betere keuzes zou kunnen maken.

Tip: maak je goede voornemens concreet en begin vandaag!

 

Je vulde vooral C in…

Lees meer

Het kan nog maar je voelt je minder goed dan je zou willen en er zijn acties nodig om je vitaliteit te verbeteren.

Tip: Ga eens te rade bij een vitaal iemand dicht bij je; een goede vriend of vriendin of je collega. Laat je inspireren door de manier waarop zij hun energie op pijl houden. Vraag naar hun motivatie en de manier waarop zij hun veerkracht tonen. Ontdek hoe jij dit kan toepassen in jouw leven.

 

Je vulde vooral D in…

Lees meer

Oh oh, let op! Je energieniveau, motivatie en veerkracht zijn gevaarlijk laag. Wat zou jou kunnen helpen dit te verbeteren?

Tip: begin eens met je aandacht te richten op wat je wél wilt. En als je dit moeilijk vindt kun je hier hulp bij vragen, bijv. bij een coach of praat eens met je vertrouwenspersoon of HRM adviseur.

ZakelijkeTrainer.nl biedt meer dan 60 workshops en meer dan 20 trainingen op het gebied van Leiderschap, Teambuilding, Persoonlijke effectiviteit, Communicatie, Commercie en Creativiteit. Onze kernwaarden zijn Plezier, Leren en Ervaren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande contactformulier in of bel naar 015 – 364 97 91.


Wil jij eruit halen wat erin zit? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw team en/of organisatie. Bel 085 – 0608940, stuur een mail naar info@zakelijketrainer.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Zakelijke Trainer biedt meer (online) jaarprogramma’s, trainingen en workshops op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie.Terug naar overzicht
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl