ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Werkvorm teambuilding training: Menselijk bingo


Leer elkaar beter kennen op een speelse manier

Werkvorm teambuilding training: Menselijk bingoDeze werkvorm gebruiken onze trainers regelmatig om het ijs te breken én om elkaar beter te leren kennen op een speelse manier.

Het principe is gebaseerd op het oer oude spel: bingo. Zo snel mogelijk je kaart volmaken. Het is verrassend, verbindend en simpel genoeg om zelf met je team te spelen! Ontdek het zelf.

Doel van het spel:
Probeer je bingokaart vol te krijgen met zoveel mogelijk verschillende namen.

Spelverloop:
Vind voor elke onderstaande vraag een deelnemer waarvoor de vraag geldend is. Laat deze persoon zijn of haar naam in het vakje invullen.

In elk vakje mag slechts 1 naam staan. Roep keihard ‘BINGO’ als alle vakjes gevuld zijn.

Wie heeft er meer dan twee katten? Wie speelt er elke zaterdag voetbal? Wie heeft in het buitenland gewoond
Wie heeft in Amsterdam gestudeerd? Wie werkt al langer dan 10 jaar bij dit bedrijf? Wie drinkt er ’s ochtends nooit koffie?
Wie kun je wakker maken voor een gebakje? Wie is een kei in puzzelen? Wie heeft vannacht minder dan 6 uur geslapen?
Wie houdt er van groente op de BBQ? Wie woont in een huis met een tuin? Wie is nieuwsgierig naar een de kracht van dit team?

 

Klaar voor de start?

Zelf een keer ervaren met je team? Download hier het PDF-bestand en leer je collega’s op een speelse manier beter kennen! De vragen kun je zelf personaliseren zodat het goed aansluit bij jullie team en doel van het spel.

Deze werkvorm is geïnspireerd op de werkvorm die Hugo Bakker in zijn boek ‘de 101werkvormen formule’ beschrijft.


ZakelijkeTrainer.nl biedt meer dan 60 workshops en meer dan 20 trainingen op het gebied van leiderschap, teambuilding, persoonlijke effectiviteit, communicatie, commercie trainingen en creativiteit workshops. Onze kernwaarden zijn verbinding, uitdaging, zelfkennis, compassie en werkgeluk.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het onderstaande contactformulier in of bel naar 015 – 364 97 91.


Wil jij eruit halen wat erin zit? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden voor jouw team en/of organisatie. Bel 085 – 0608940, stuur een mail naar info@zakelijketrainer.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Zakelijke Trainer biedt meer (online) jaarprogramma’s, trainingen en workshops op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie.Terug naar overzicht
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl