ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

In house training

In house training: online of op locatie door heel Nederland

Wij zorgen voor een krachtige training. Bij een in house training profiteer je van maatwerk. Doordat je de training samen met je collega’s volgt, kan de inhoud volledig afgestemd worden op jullie wensen en behoeften. Aan de hand van een uitgebreide intake stellen we een programma op maat samen. Dit heeft als voordeel dat jullie allemaal hetzelfde leren en daardoor dezelfde taal gaan spreken. Optimale samenwerking en een positieve boost als resultaat.

De training vindt online of op locatie plaats. Mochten jullie kiezen voor het volgen van een online training dan adviseren we om Zoom te gebruiken. Eventueel kunnen we ook met Teams werken. Als jullie elkaar liever treffen op een locatie kan dat natuurlijk ook. Wij komen naar jullie kantoor of naar een externe trainingslocatie, net wat jullie willen.

Mogelijke onderwerpen in house training

Wij bieden in house trainingen op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie. Je hebt keuze uit ongeveer 20 trainingen. Mocht het onderwerp wat jullie zoeken er niet tussen staan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een in house training bevat een perfecte combinatie tussen theorie en praktijk met een vleugje humor. We hebben een nieuwsgierige houding en dagen de deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen.

In house training

Online in house training

Bij een online in house training mag je de term wel heel letterlijk gaan nemen. Je kunt letterlijk vanuit je huis een online training volgen. Op het moment dat jou het beste uitkomt. Je volgt deze 2,5 – 3 uur durende training individueel maar omdat je collega’s de online in house training ook volgen hebben jullie hetzelfde kennisniveau. Dit is een perfecte basis om door te pakken en écht de diepte in te duiken tijdens een live in house training. Deze blended vorm van leren werkt verdiepend en zeer krachtig.

De online in house trainingen zijn Stress de baas, Verbindend communiceren, Feedback, Groepsdynamiek of Vitaliteit. Kan je niet kiezen? Je kan zelf een online trainingsprogramma samenstellen door verschillende onderwerpen te combineren. Lees daar hier meer over.

Voordelen op een rij:

 • Keuze uit ruim 20 (online) in house trainingen
 • Persoonlijke aandacht en een snelle service
 • Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie óf
 • Een online in house training live of op elk gewenst moment
 • Jullie wensen en organisatiedoelen wordt in de training verwerkt
 • Verbinding, creativiteit en inspiratie
 • Handvatten die meteen op de werkvloer kunnen worden toegepast
 • Alles onder één dak

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’
Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’
R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’
Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse in een (online) in house training?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van een in house training van Zakelijke Trainer.

 • mail naar info@zakelijketrainer.nl
 • bel naar 085 – 06 08 940
 • vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl