ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Incompany cursus

Incompany cursus: online of op locatie door heel Nederland

Bij een cursus met het hele team profiteer je van maatwerk. De training wordt volledig ingevuld naar aanleiding van jullie wensen en behoeften. Een incompany cursus zet je voornamelijk in als je samen met je collega’s je wil verdiepen in een onderwerp. Doordat je samen aan de slag gaat spreek je dezelfde taal.

Een incompany cursus vindt op een locatie naar keuze plaats. Dit kan zijn in de vergader- of trainingsruimte bij jullie op kantoor óf op een externe trainingslocatie. We kunnen jullie daarin desgewenst adviseren. Willen jullie liever de cursus online volgen? Dat kan ook. We maken voornamelijk gebruik van Zoom of Teams.

Thema’s van een incompany cursus

Onze incompany cursussen zijn gericht op Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie. We hebben ongeveer 20 specifieke onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Mocht het onderwerp wat jullie zoeken er niet tussen staan, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze trainingen zijn gericht op het opdoen van kennis en dit toepassen in de praktijk. Persoonlijke reflectie is een belangrijk onderdeel van onze cursussen. Wij dagen de deelnemers uit om eruit te halen wat erin zit!

Incompany cursus

Online incompany cursus

Wil je liever zelf bepalen waar en wanneer je een online incompany cursus volgt? Dat kan ook.  Je volgt deze 2,5 – 3 uur durende training individueel maar omdat je collega’s de online incompany cursus ook volgen hebben jullie hetzelfde kennisniveau. Een perfecte start om de verdieping op te zoeken tijdens de live cursus. Alles wat jij en je collega’s over het onderwerp en jezelf hebben geleerd, wordt gebruikt als input voor de live incompany cursus. Deze blended vorm van leren werkt verdiepend en zeer krachtig.

De online incompany cursussen zijn Stress de baas, Verbindend communiceren, Feedback, Groepsdynamiek of Vitaliteit. Kan je niet kiezen? Je kan zelf een online trainingsprogramma samenstellen door verschillende onderwerpen te combineren. Lees daar hier meer over.

Voordelen op een rij:

 • Keuze uit ruim 20 (online) trainingen
 • Persoonlijke aandacht en een snelle service
 • Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie óf
 • Een online incompany training live of op elk gewenst moment
 • Jullie wensen en organisatiedoelen wordt in de training verwerkt
 • Verbinding, creativiteit en inspiratie
 • Handvatten die meteen op de werkvloer kunnen worden toegepast
 • Alles onder één dak

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’
Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’
R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’
Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse in een incompany cursus?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de incompany cursus via Zakelijke Trainer.

 • Mail naar info@zakelijketrainer.nl
 • Bel naar 085 – 06 08 940
 • Vul het contact/offerte formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact me je op.
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl