Terugblikken en vooruitkijken met Susan Amoraal

Hoe was 2018 voor jou?   

Pittig. Een tweede kindje, overlijden van mijn schoonmoeder en ook nog verhuizen naar een nieuwbouw huis had wel wat voeten in de aarde. Na mijn verlof aan de slag gegaan met business coaching. Dus ook zakelijk flink het gas erop gezet. Natuurlijk ook hele mooie momenten gehad met familie, vrienden en zakelijke contacten.

Wat heb je geleerd van het afgelopen jaar?                                   

Dat zorgen voor een ander waardevol is en dat goed zorgen voor mezelf een voorwaarde is om dat te kunnen doen. Dat is natuurlijk niet het enige maar wel het eerste wat in me opkomt.

Welke wijze les neem je mee naar 2019?                                      

Dat leiderschap tonen iets is wat begint bij luisteren naar mijn eigen gevoel. Beetje soft, maar keihard werken.

Wat wordt jouw quote voor het nieuwe jaar?                    

Waarom niet?

Welke grootste ontwikkelingen merk jij binnen de trainingswereld?                                                                                     

Dat er steeds meer vraag komt naar ontwikkeltrajecten op maat. Mooie beweging want dit komt het duurzame effect van een training ten goede.

Welke onderwerpen zijn op dit moment hot topic?                

Feedback is erg hot. Steeds meer organisaties komen met een nieuwe manier om de ontwikkeling van hun medewerkers te stimuleren. Een manager die een ander beoordeelt, lijkt niet meer van deze tijd. Ook vitale organisaties en coachend leidinggeven zijn onderwerpen waar veel vraag naar is.

Wat kunnen wij van jou en van Zakelijke Trainer verwachten de komende tijd?                                                                                    

Wij zijn druk bezig met een nieuwe website en gaan ons echt focussen op leiderschap, communicatie (feedback) en vitale organisaties. Niet alleen maar invliegen voor een paar dagen training, maar een duurzame bijdrage leveren als verlengstuk van een organisatie. Ik heb er zin in!

Wat wens je iedereen voor 2019?                                                      

De moed om te dealen met dat wat je spannend vindt. Mijn ervaring is dat achter elke hobbel er nog een hobbel komt, maar door toch steeds weer de uitdaging aan te gaan kom je wel op hele mooie plaatsen. Een comfortabel leven creëer je door oncomfortabele keuzes te maken. Go for it.

De top 3 trainingen die Susan iedereen wenst in 2019:

1. Persoonlijk leiderschap

2.Verbindend communiceren

3.Mindfulness

Door: Maureen Overbeek Bloem (Operationeel manager)


Wil je direct contact met Susan of meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Vul het onderstaande contactformulier in of bel naar 015 -364 97 91.

Zakelijke Trainer zet zich dagelijks in om het eigenaarschap in organisaties te versterken. Leiderschap, Teambuilding en Communicatie zijn onderwerpen waar we in zijn gespecialiseerd.

Contactformulier

Neem contact met ons op. Vul het formulier in.