Maatwerk: samen met je collega’s aan de slag!

Wij bieden onze incompany trainingen en workshops op maat aan. Je kunt samen met je team (online) trainingen volgen op het gebied van:

Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie om de training te verzorgen. Doordat je samen met anderen leert en ervaart wordt je persoonlijke ontwikkeling nog meer gestimuleerd. Trainen in teamverband is goed voor de onderlinge verbinding en vergroot het begrip. Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook je collega’s. Dit zorgt voor positieve energie die nog lang na de training zijn vruchten afwerpt.

Training op maat gemaakt

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen. Aan de hand van een grondige voorbereiding zoomen we in op de onderwerpen die voor jullie belangrijk zijn en houden we rekening met dat wat er gaande is. We zorgen ervoor dat de verwachtingen goed gemanaged wordt zodat iedere deelnemer zich aangesproken voelt door de training of workshop en op een positieve manier iets heeft geleerd.

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’ Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’ R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’ Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de (online) trainingen en workshops van Zakelijke Trainer.

  • mail naar info@zakelijketrainer.nl
  • bel naar 085 – 06 08 940
  • vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
Offerte aanvragen / contact opnemen

Verstuur
Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers