ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Onze aanpak? Maatwerk: samen met je collega’s aan de slag!

Onze aanpak? Wij bieden onze incompany trainingen en workshops op maat aan. Je kunt samen met je team (online) trainingen volgen op het gebied van:

Onze aanpak: op locatie of online

Onze vaste trainer(s) faciliteren de live workshop of training online (via Zoom of Teams) óf komen naar een door jullie gekozen locatie. Doordat je samen met anderen leert en ervaart wordt je persoonlijke ontwikkeling nog meer gestimuleerd. Trainen in teamverband is goed voor de onderlinge verbinding en vergroot het begrip. Je leert niet alleen jezelf beter kennen maar ook je collega’s. Dit zorgt voor positieve energie die nog lang na de training zijn vruchten afwerpt.

Onze aanpak is maatwerk

Onze aanpak: Training op maat gemaakt

Doordat jullie met een team deelnemen aan een incompany training of workshop kunnen we de inhoud geheel afstemmen op jullie wensen. Aan de hand van een grondige voorbereiding zoomen we in op de onderwerpen die voor jullie belangrijk zijn en houden we rekening met dat wat er gaande is. We zorgen ervoor dat de verwachtingen goed gemanaged wordt zodat iedere deelnemer zich aangesproken voelt door de training of workshop en op een positieve manier iets heeft geleerd.

Onze aanpak online?

Het is ook mogelijk om samen met je collega’s deel te nemen aan een online training vanuit huis. Op elk gewenst moment. De online trainingen zijn perfect te combineren met een live workshop of training. Je leert alvast meer over de theorie en reflecteert aan de hand van praktische oefeningen op jouw eigen ontwikkelmogelijkheden. De input van jou en jouw collega’s wordt gebruikt ter voorbereiding op de live workshop of training. 

Je kunt kiezen uit de online training Stress de baas, Verbindend communicerenFeedbackGroepsdynamiek of Vitaliteit. Kan je niet kiezen? Je kan zelf een online trainingsprogramma samenstellen door verschillende onderwerpen te combineren. Lees daar hier meer over.

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’ Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’ R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’ Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de (online) trainingen en workshops van Zakelijke Trainer.

 • mail naar info@zakelijketrainer.nl
 • bel naar 085 – 06 08 940
 • vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl