Even voorstellen…

ZakelijkeTrainer is dé incompany trainer van Nederland en gespecialiseerd in het vergroten van eigenaarschap binnen organisaties. Dit doen wij door het aanbieden van trainingen en workshops op het gebied van leiderschap, zelforganisatie en vitaliteit. Wij leren geen trucjes maar zetten in op een verandering van binnen uit: wie moet je zijn en welke houding is passend om bepaalde resultaten te creëren? Dat is onze expertise!

Susan Amoraal

Susan Amoraal

Directeur

Susan heeft een achtergrond in de HR. Haar expertise is de ontwikkeling van mens en organisatie waarbij haar coach- en trainerservaring dagelijks goed van pas komt. Susan haar passie en missie is om haar eigen bewustzijn te vergroten en op een grote schaal mensen helpen de verbinding met zichzelf en anderen te versterken zodat het eigenaarschap en collectieve bewustzijn groeit. Haar enthousiasme en creativiteit kan ze volledig kwijt in haar rol als idealistische ondernemer. Susan geeft heldere en directe feedback en draait er niet om heen.

Roald Ploegmakers

Roald Ploegmakers

Marketing manager

Persoonlijke ontwikkeling vind Roald zeer belangrijk. Volgens hem stopt het namelijk nooit. Niet alleen zijn eigen ontwikkeling is belangrijk, de groei van professionals en de bedrijven waar die in werken staat bovenaan. Dit is iets waar hij zich dagelijks vol overgave voor inzet. Zijn missie is een bijdrage leveren aan een bewustere wereld. Bewustere mensen maken bewustere keuzes en zorgen beter voor de aarde, zichzelf en de organisatie waar ze werken.

Maureen Overbeek Bloem

Maureen Overbeek Bloem

Operationeel Manager

Maureen heeft een achtergrond binnen de zakelijke markt. Haar kracht ligt in het regelen van zaken, verbinden van mensen en 100% commitment. Ze wil mensen graag ondersteunen en motiveren in het bereiken van het best haalbare. Plezier is voor Maureen een natuurlijke motivator. Het is een onmisbaar onderdeel van het leven. Carpe diem is dan ook een spreuk die op haar lijf geschreven is. Met haar meedenkend vermogen, snelheid van handelen en enthousiasme zal ze als operationeel manager de interne organisatie optimaliseren en de klant ondersteunen bij het bereiken van haar doel.

Irma Lamp

Irma Lamp

Accountmanager

Irma heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen en organisaties, en hoe zij zichzelf kunnen ontplooien. Hierbij vindt ze het een mooie uitdaging om organisatiedoelstellingen te vertalen naar de ontwikkeling van een individu of team. Wat haar drijft, is haar oprechte interesse in wie mensen zijn en wat hen beweegt. Met haar enthousiasme en goed ontwikkelde intuïtie kan ze zich in haar functie als accountmanager vol energie inzetten voor de ander.