Even voorstellen…

ZakelijkeTrainer is dé incompany trainer van Nederland en gespecialiseerd in het ontwikkelen van soft skills binnen organisaties. Samen met ons team van bevlogen trainers helpen wij dagelijks bedrijven en organisaties om bewuster, professioneler en leuker te worden. Wij bieden trajecten, trainingen en workshops aan op het gebied van leiderschap, teambuilding, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Plezier, leren en ervaren staat centraal.

Susan Amoraal

Susan Amoraal

Directeur

Susan heeft een achtergrond in de HR. Haar expertise is de ontwikkeling van mens en organisatie waarbij haar coach- en trainerservaring dagelijks goed van pas komt. Susan haar passie en missie is om haar eigen bewustzijn te vergroten en op een grote schaal mensen helpen de verbinding met zichzelf en anderen te versterken zodat het eigenaarschap en collectieve bewustzijn groeit. Haar enthousiasme en creativiteit kan ze volledig kwijt in haar rol als idealistische ondernemer. Susan geeft heldere en directe feedback en draait er niet om heen.

Roald Ploegmakers

Roald Ploegmakers

Marketing manager

Persoonlijke ontwikkeling vindt Roald zeer belangrijk. Volgens hem stopt het namelijk nooit. Niet alleen zijn eigen ontwikkeling is belangrijk, de groei van professionals en de bedrijven waar die in werken staat bovenaan. Dit is iets waar hij zich dagelijks vol overgave voor inzet. Zijn missie is een bijdrage leveren aan een bewustere wereld. Bewustere mensen maken bewustere keuzes en zorgen beter voor de aarde, zichzelf en de organisatie waar ze werken.

Maureen Overbeek Bloem

Maureen Overbeek Bloem

Operationeel Manager

Maureen heeft een achtergrond binnen de zakelijke markt. Haar kracht ligt in het regelen van zaken, verbinden van mensen en 100% commitment. Ze wil mensen graag ondersteunen en motiveren in het bereiken van het best haalbare. Plezier is voor Maureen een natuurlijke motivator. Het is een onmisbaar onderdeel van het leven. Carpe diem is dan ook een spreuk die op haar lijf geschreven is. Met haar meedenkend vermogen, snelheid van handelen en enthousiasme zal ze als operationeel manager de interne organisatie optimaliseren en de klant ondersteunen bij het bereiken van haar doel.