ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Leiderschap en management
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Teambuilding en communicatie

ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Persoonlijke effectiviteit
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Vitaliteit en werkgeluk
ZakelijkeTrainer.nl
 

Leiderschapsprogramma – Verbindend leiderschap

Verbindend leiderschap zorgt ervoor dat mensen vanuit hun kracht een toegevoegde waarde bieden aan (de missie van) een organisatie. Je creëert een speelveld waarin vertrouwen, vrijheid en verbinding de boventoon voert! Maar hoe doe je dat? Daar gaan we mee aan de slag tijdens het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap. We zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het leiderschapsprogramma is maatwerk.

Moderne manier van leiderschap

Verbindend leiderschap is een moderne manier van leiderschap die steeds meer terrein wint in het bedrijfsleven. Werknemers als hulpmiddel (human resource) inzetten om een organisatiedoel te bereiken is niet meer van deze tijd. We hebben mensen nodig die het lef hebben om fouten te maken. Die werken vanuit vertrouwen. Mensen die eigenaarschap nemen. Kortom, medewerkers die vanuit hun authenticiteit een unieke bijdrage bieden aan (de missie van) een organisatie. Als leidinggevende heb jij daar een belangrijke rol in te vervullen.

Verbinding, vertrouwen en vrijheid

Weet jij een optimaal speelveld te creëren? Een omgeving waar verbinding, vertrouwen en vrijheid (autonomie) regeert? Lukt het jou om de controle op te geven en het gesprek aan te gaan? Verbindend leiderschap begint bij de verbinding met jezelf. Bij het vertrouwen in jezelf. Het begint bij jouw autonomie. Dat is de start voor een verbinding met de ander.

Holistische aanpak leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap

Het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap is ontwikkeld vanuit een holistische benadering. Dit houdt in dat we ons niet alleen richten op de ontwikkeling van het mentale en sociale aspect van Verbindend leiderschap maar dat we het vanuit een breder perspectief benaderen. Wij onderzoeken namelijk ook samen hoe je als leider verbinding, vertrouwen en vrijheid kan ervaren op fysiek, emotioneel en spiritueel gebied. Zo betrekken we elk onderdeel van het menszijn bij de ontwikkeling van de rol als verbindend leider.

Inhoud Leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap

Een zittende man die geïnteresseerd kijkt tijdens het leiderschapsprogramma verbindend leiderschap

Opbouw leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap

Het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

Lees meer

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en je ervaart direct wat wel en niet voor jou werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden je vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die je mee hebt gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die je hebt. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die je op een eigen gekozen moment volgt. Jullie krijgen toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die jij en je collega’s online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Wat levert het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap op?

 • Inzicht en toepassen van modern leiderschap
 • Autonoom leiderschap: verbinding met jezelf en zelfvertrouwen
 • Leidinggeven vanuit vertrouwen, verbinding en vrijheid
 • Verbindend communiceren: meer openheid en betrokkenheid
 • Effectief gebruik maken van ieders kwaliteiten, behoeften en drijfveren
 • Groot bewustzijn op eigen leiderschapsstijl en uitdagingen
 • Kennis over Verbindend leiderschap, ook op afstand
Iemand die een kaart vasthoudt met de tekst 'wat fijn dat jij zo leergierig bent' tijdens het teamontwikkeling jaarprogramma

Aanpak tijdens het leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap?

Het uitgangspunt van elk leiderschapsprogramma dat wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 10 personen. Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en het programma is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

En de investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het  leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap is al te boeken vanaf € 3.995,- per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.

Wat zeggen jullie voorgangers?

‘Het was heel prettig dat we het programma op maat konden afstemmen zodat onze wensen en trainingsdoelen goed behandeld konden worden.’
Gerda – Customs Knowledge

‘Het meest waardevolle was dat er een ‘veilige omgeving’ is gecreëerd, waardoor mensen open durfden te spreken.’
Monique – SkyTeam Airline Alliance Management

Download brochure
Brochure Leiderschapsprogramma Verbindend leiderschap

PDF aanvraag

  Verstuur
  Download de pdf directDownload de pdf direct
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl
  Offerte aanvragen / contact opnemen

   Verstuur
   ZakelijkeTrainer.nl