ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Leiderschap en management
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Teambuilding en communicatie

ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Persoonlijke effectiviteit
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Vitaliteit en werkgeluk
ZakelijkeTrainer.nl
 

Ontwikkelprogramma – Young Professionals

Het ontwikkelprogramma Young Professionals is speciaal ontwikkelt voor jonge, leergierige en gedreven mensen. Hun frisse blik en enthousiasme is van grote waarde voor een organisatie. Young professionals willen alles uit het leven en uit het werk halen. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Tijdens het ontwikkelprogramma krijgen zij daar antwoord op. Wij zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het ontwikkelprogramma Young Professionals is maatwerk.

Zelfontwikkeling

Young professionals zitten met vragen als: “wie ben ik?”, “waar ben ik goed in?” en “hoe kan ik van waarde zijn?”. Hun zelfkennis en zelfsturing is nog in ontwikkeling. Regie pakken, omgaan met werkdruk en het maken van keuzes is niet gemakkelijk. Denk maar aan de vele young professionals die in een burn-out raken. Daarnaast hebben ze nog allerlei persoonlijke- en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, zoals op een effectieve manier omgaan met feedback, grenzen aangeven en prioriteiten stellen.

De young professional in zijn kracht

Tijdens het ontwikkelprogramma Young Professionals krijgen de deelnemers handvatten om te ontdekken hoe zij kunnen floreren. Doordat ze weten waar ze voor staan, waar hun kracht ligt én wat hun uitdagingen zijn, kunnen zij hun plek innemen als authentiek persoon en bevlogen professional. Hun enthousiasme, energie, creatief vermogen en moderne manier van kijken naar de huidige werkstructuren is erg waardevol voor een organisatie. Aandacht en ruimte bieden aan deze innovatieve opvattingen, maakt dat de organisatie goud in handen heeft.

Holistische aanpak ontwikkelprogramma Young Professionals

Tijdens ons ontwikkelprogramma Young Professionals kijken we niet alleen naar de young professional in zijn functie, maar benaderen we hem als heel mens. Het programma is ontwikkeld vanuit een holistische benadering, omdat wij ervan overtuigd zijn dat je altijd jezelf helemaal meeneemt naar je werk. We kijken naar alle aspecten van het leven van de deelnemers: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Op deze manier kunnen zij zich daadwerkelijk krachtig en vitaal gaan voelen en gedragen.

Inhoud Ontwikkelprogramma Young Professionals

Drie staande mensen aan tafel die naar een papier kijken voor het ontwikkelprogramma young professionals

Opbouw ontwikkelprogramma Young Professionals

Het ontwikkelprogramma Young Professionals heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

Lees meer

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en ervaren zij direct wat wel en niet voor hen werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden hen vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die zij mee hebben gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die er zijn. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die zij op een eigen gekozen moment volgen. Zij krijgen toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die de deelnemers online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Wat levert het ontwikkelprogramma Young Professionals op?

 • Versterkt zelfvertrouwen en zelfregie
 • Verbinding met zichzelf, collega’s en de organisatie
 • Soft skills: onderhandelen, netwerken, feedback, creatief denken
 • Vitale en energieke young professionals: burn-out preventie
 • Zingeving en persoonlijke missie: unieke bijdrage
 • Personal branding en krachtige presentatie
 • Verbindend communiceren: meer openheid en betrokkenheid
Iemand die een kaart vasthoudt met de tekst 'wat fijn dat jij zo leergierig bent' tijdens het teamontwikkeling jaarprogramma

Aanpak tijdens het ontwikkelprogramma Young Professionals?

Het uitgangspunt van elke training en ontwikkelprogramma die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 12 personen. Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

En de investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het ontwikkelprogramma Young Professionals is al te boeken vanaf € 3.395,- per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.

Wat zeggen jullie voorgangers?

‘Prettig contact: Er is goed afgestemd wat we wilden en er is op een correcte manier gehandeld.’
Roel – Rijkswaterstaat

‘Het doel is boven verwachting behaald, de trainer wist precies onze behoefte aan te voelen.’
Laura – Jobhunting

Download brochure
Brochure Ontwikkelprogramma Young Professionals

PDF aanvraag

  Verstuur
  Download de pdf directDownload de pdf direct
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl
  Offerte aanvragen / contact opnemen

   Verstuur
   ZakelijkeTrainer.nl