ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Leiderschap en management
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Teambuilding en communicatie

ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Persoonlijke effectiviteit
ZakelijkeTrainer.nl ZakelijkeTrainer.nl
Vitaliteit en werkgeluk
ZakelijkeTrainer.nl
 

Persoonlijke ontwikkeling – jaarprogramma

Persoonlijke ontwikkeling. Bij het ene bedrijf staat het hoog op de agenda, de ander geeft er weinig om. En toch is persoonlijke ontwikkeling de fundering van elke moderne organisatie. Het is namelijk niet meer van deze tijd om onze werknemers alleen maar als professional te zien, en niet als mens. Om hen alleen af te rekenen op hun output en niet te waarderen voor wie ze zijn. Daarom biedt het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling jullie medewerkers ruimte voor het vergroten van zelfkennis en groei.

Holistische aanpak Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke stap om werknemers als heel mens te behandelen. Met aandacht voor iemands fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten. Het jaarprogramma is dan ook ontwikkeld vanuit een holistische benadering. Dat wil zeggen dat we inzetten op het optimaal functioneren, op alle gebieden van zijn of haar leven.

Deelnemers voelen zich vitaler en krachtiger. Ze zijn zich bewust van hun unieke en intrinsieke bijdrage aan (de missie van) jullie organisatie. Een burn-out, weinig motivatie of een moeizame samenwerking is verleden tijd.

Persoonlijke groei = organisatie groei

Het bewustzijn van de deelnemers van het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma vergroot door actieve reflectie op hun gedachten, gedragingen en ervaringen. Voeg daar praktische handvatten aan toe, en hun persoonlijke ontwikkeling groeit aanzienlijk.

Stel je eens voor dat alle medewerkers deze transformatie doormaken. Dat is pure winst. Niet alleen voor hen, maar ook voor jullie bedrijf. Door in te zetten op de groei van jullie mensen, groeit de organisatie vanzelf mee. Het één kan niet zonder het ander.

Wij zetten in op een verandering van binnenuit. Uiteraard stemmen we de inhoud en oefeningen af op jullie situatie. Het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma is maatwerk.

Inhoud Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

een man en een vrouw die samenwerken aan tafel met een papier in hun hand tijdens het persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Opbouw van het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

Het jaarprogramma Persoonlijke ontwikkeling heeft een vaste opbouw om een zo effectief en duurzaam mogelijk resultaat te creëren. We verdelen de meetings over één jaar en monitoren het proces nauwkeurig. We zorgen voor een prettige mix van theorie en praktijk, zodat iedere leerstijl aan de orde komt.

Lees meer

8 live dagen (fysiek of online)

Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met de thema’s uit het programma. We zetten in op persoonlijke reflectie en gaan het gesprek met elkaar aan. Aan de hand van praktische oefeningen trainen we verschillende vaardigheden en ervaren zij direct wat wel en niet voor hen werkt. We geven waardevolle tips en tricks maar bieden hen vooral diepgaande inzichten. We sluiten de dag af met een opdracht.

7 dagdelen online coaching (supervisie)

Deze momenten worden idealiter 2 tot 3 weken na de live dag georganiseerd en zijn bedoeld om dieper in te gaan op de stof. We bespreken de opdracht die zij mee hebben gekregen en behandelen de vragen of opmerkingen die er zijn. Er is ruimte voor coaching, nog meer oefenen en diepgaande reflectie. We bewegen mee op de
behoefte die er op dat moment is.

3 online trainingsmodules

Ter voorbereiding van de live dagen zijn er 3 online trainingsmodules van 2,5 tot 3 uur die zij op een eigen gekozen moment volgen. Zij krijgen toegang tot een  persoonlijke online leeromgeving. Aan de hand van filmpjes, opdrachten en visuals wordt de theorie over het betreffende onderwerp gedeeld. De (reflectie) antwoorden die de deelnemers online invullen, gebruiken we als input voor de live dagen.

Wat levert het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma op?

 • Versterkt zelfvertrouwen en zelfregie
 • Verbinding met zichzelf, collega’s en de organisatie
 • Verbindend communiceren: meer openheid en betrokkenheid
 • Vitale en energieke medewerkers: burn-out preventie
 • Een gezonde werk- en privé balans
 • Zingeving en persoonlijke missie: unieke bijdrage
 • Persoonlijke ontwikkelwens en actieplan
Iemand die een kaart vasthoudt met de tekst 'wat fijn dat jij zo leergierig bent' tijdens het teamontwikkeling jaarprogramma

Aanpak tijdens het Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma?

Het uitgangspunt van elke training die wij verzorgen is: haal eruit wat erin zit! We werken met kleine groepen: minimaal 6 en maximaal 12 personen. Onze aanpak is persoonlijk en interactief. Er is ruimte om te experimenteren en de workshop is gericht op het opdoen van (succes)ervaringen. We hebben een nieuwsgierige houding en stimuleren de verbinding.

En de investering?

De exacte investering is afhankelijk van de groepsgrootte. Het Persoonlijke  ontwikkeling jaarprogramma is al te boeken vanaf €3.395,- per persoon (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op via info@zakelijketrainer.nl of bel 085-0608940.

Wat zeggen jullie voorgangers?

‘De samenwerking is prima bevallen, de trainer heeft het leuk gedaan. Een stuk bewustwording van vaste patronen of handelingen en hoe daar anders mee om te gaan.’
Kaskon BV

‘De trainingen dragen echt bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers.’
Mikki – Prefound

Download brochure
Brochure Persoonlijke ontwikkeling jaarprogramma

PDF aanvraag

  Verstuur
  Download de pdf directDownload de pdf direct
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl
  Offerte aanvragen / contact opnemen

   Verstuur
   ZakelijkeTrainer.nl