ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Soft skills trainingen

Soft skills trainingen: online of op locatie door heel Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in soft skills trainingen. Samen met je collega’s aan de slag om je vaardigheden te trainen. Doordat je dit in teamverband doet, leren jullie allemaal van elkaar. Je ziet wat wel werkt én wat juist niet zo handig werkt. Kennis is pas waardevol als je het toepast. En dat is waar we op inzetten met onze soft skills trainingen: het oefenen van dat wat we hebben geleerd.

De trainingen vinden online of op locatie plaats. Ook online werkt het trainen van soft skills verassend effectief. Bij voorkeur werken we met Zoom of anders Teams. Hebben jullie een ander platform waar je mee wilt werken? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wanneer jullie liever op een locatie willen afspreken, kan dat natuurlijk ook. We komen naar de locatie van jullie keuze.

Thema’s van onze soft skills trainingen

Onze trainingen hebben als thema: Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie. We bieden ongeveer 20 verschillende soft skills trainingen en toch komt het wel eens voor dat het onderwerp wat je zoekt er niet tussen staat óf dat je een combinatie van meerdere onderwerpen wilt. Onze trainingen zijn maatwerk. Er is heel veel mogelijk. Vraag het ons gerust. Tijdens de trainingen hebben we een nieuwsgierige houding en dagen we de deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen.

Workshop Timemanagement

Online soft skills trainingen

Het volgen van een online trainingen op een moment dat voor jou uitkomt, is ook mogelijk. We bieden namelijk de mogelijkheid om een 2,5 – 3 uur durende training individueel online te volgen. Omdat je collega’s dezelfde training volgt hebben jullie hetzelfde kennisniveau. Dit is een perfecte basis om door te pakken en écht de diepte in te duiken tijdens een live training. Deze blended vorm van leren werkt verdiepend en zeer krachtig.

De online trainingen zijn Stress de baas, Verbindend communiceren, Feedback, Groepsdynamiek of Vitaliteit. Kan je niet kiezen? Je kan zelf een online trainingsprogramma samenstellen door verschillende onderwerpen te combineren. Lees daar hier meer over.

Voordelen op een rij:

 • Keuze uit ruim 20 (online) trainingen
 • Persoonlijke aandacht en een snelle service
 • Onze vaste trainer(s) komen naar een door jullie gekozen locatie óf
 • Online trainingen live of op elk gewenst moment
 • Jullie wensen en organisatiedoelen wordt in de training verwerkt
 • Verbinding, creativiteit en inspiratie
 • Handvatten die meteen op de werkvloer kunnen worden toegepast
 • Alles onder één dak

Referenties

We hebben alvast een paar reacties van onze klanten voor je op een rij gezet. Lees ze hier allemaal.

‘We zijn al met al enorm tevreden over de trainingen, trainers en contacten. We zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie leuke trainingen en enthousiaste trainers!’
Carina Esteves Rovers – Driessen HRM

‘Wij zijn zeer tevreden. De inhoud is in overleg met ZT en de trainer bepaald en was zeer toegespitst op onze situatie.’
R.W. Eelink – SNS Bank

‘De training voldeed precies aan mijn verwachtingen.’
Arve Hoogzand – Douane Rotterdam

Interesse in (online) soft skills trainingen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van de soft skills trainingen van van Zakelijke Trainer.

 • mail naar info@zakelijketrainer.nl
 • bel naar 085 – 06 08 940
 • vul het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl