Training Coachvaardigheden

Training Coachvaardigheden, jij inspireert en motiveert

Training CoachvaardighedenHoe haal jij het beste uit je mensen? Hoe zorg jij ervoor dat jouw teamleden zich ontwikkelen naar een hoger niveau? Hoe creëer je een vertrouwelijke en open sfeer op de afdeling? Naast leidinggevende zijn, is het belangrijk dat je een coach bent voor jouw medewerkers. Je beoordeelt mensen niet alleen op hun werk, maar begeleidt ze ook bij hun uitdagingen en wensen richting de toekomst. Je inspireert hen om zich verder te ontwikkelen. Daar heb jij als leidinggevende uiteindelijk ook profijt van. Mensen die goed in hun vel zitten, zich gewaardeerd voelen en weten dat er naar hen wordt geluisterd, presteren beter.

Tijdens de training Coachvaardigheden leer jij alle fijne kneepjes van het coachingsvak. Naast een stuk theorie duiken we ook de praktijk in. Zo heb jij meteen de vaardigheden onder de knie.

De training Coachvaardigheden wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Geïnteresseerd in de training Coachvaardigheden? Vul dan nu hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Communicatie vaardigheden, de workshop Coachend leidinggeven en de Verbindend communiceren workshop.