Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbindenTraining Communicatievaardigheden

In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook bij de koffie-automaat, in de lift, bij een netwerkbijeenkomst. Communiceren is contact maken en verbinden met de ander. Hoe doe jij dat? Of eigenlijk, hoe zou jij dat willen doen? Je kunt natuurlijk ook op verschillende manieren communiceren. Tijdens een meeting communiceer je anders dan op een netwerkborrel.

Tijdens de training Communicatie vaardigheden leer jij welke verschillende communicatiestijlen er zijn en bij welke jij je prettig voelt. Je komt erachter hoe jij communiceert en wat je daar eventueel aan kunt verbeteren. Je verbetert je eigen skills zodat jij je communicatievaardigheden optimaal kunt inzetten om jouw doel te bereiken en je invloed kunt vergroten.

De training Communicatie vaardigheden wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Geïnteresseerd in de training Communicatie vaardigheden? Vul dan nu hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende <a href=”>communicatie trainingen aan: training Conflicthanteringtraining Feedback en de workshop Lichaamstaal.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl