Training Conflicthantering

Training ConflicthanteringTraining Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop

Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega staan lijnrecht tegenover elkaar. En als je het nog niet hebt meegemaakt, gaat het ongetwijfeld een keer gebeuren. Conflictsituaties zijn onvermijdelijk op de werkvloer. En het kan soms ook goed zijn. Het kan de lucht klaren. Het dwingt je om de zaak van een andere kant te bekijken. Belangrijk is wel dat er een goede afloop is waarin beide partijen zich prettig voelen.

Tijdens de training Conflicthantering leer je hoe je effectief ruzie maakt. Allereerst bekijken we hoe conflicten ontstaan. Soms is het te vermijden en soms kun je je er al op voorbereiden, best handig. Belangrijk is in ieder geval dat je het zakelijk houdt, en de emoties onder controle houdt. Na de training Conflicthantering kunnen jullie als team stevige discussies aan om het vervolgens voor alle partijen goed af te ronden.

De training Conflicthantering wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Geïnteresseerd in de training Conflicthantering? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Relatiemanagementtraining Communicatie vaardigheden en de workshop Provocatief communiceren.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl