Training Feedback

Training FeedbackFeedback, reflecteren om te kunnen groeien

Het klinkt zo gemakkelijk, feedback. Toch is het een uitdaging om dit op een verbindende en volwassen manier te doen. Als het op een constructieve manier gebeurt zorgt het voor persoonlijke groei, maar ook als team presteer je beter. Door feedback te geven, leer je van elkaar. Maar dan is het wel essentieel dat het op de juiste manier gebeurt, op een respectvolle manier en met de juiste intentie.

Constructief feedback geven is een vaardigheid die je jezelf kunt aanleren en vervolgens kan verfijnen. Tijdens de training Feedback gaan we door middel van een stukje theorie hier dieper op in. Voor de rest gaan we vooral aan de slag. Met praktijkvoorbeelden gaan we veel oefenen, en, je raadt het al, elkaar kritiek geven. Natuurlijk staan we ook stil bij het ontvang gedeelte. Wanneer jij feedback kunt geven en ontvangen, ben jij klaar om te groeien.

De training Feedback wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Feedback? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?    Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Netwerkentraining Soft skills voor technici en de workshop Feedback.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl