Training Leiderschap

Training LeiderschapTraining Leiderschap, inspireren, motiveren en coachen

Als leidinggevende moet je meerdere ballen hooggehouden. Er wordt verwacht dat jouw team bepaalde doelen haalt, binnen een bepaald termijn. Daarnaast moet je zorgen dat iedereen gemotiveerd is om die doelen ook te kunnen halen. Het één zal je beter af gaan, dan het andere. Hoe zorg je dat dit in balans is? Maar hoe zorg je ook, dat jij iedere dag weer plezier hebt in jouw rol als leidinggevende. Wanneer jij goed in je vel zit en je prettig voelt bij wat je doet, straal je dat ook uit op anderen en ben jij een krachtige en inspirerende leidinggevende.

Tijdens de training Leiderschap staan we stil bij de verschillende facetten van het leiderschap. Welke leiderschapsstijl past het beste bij jou en waarom? Natuurlijk doen we ook aan zelfreflectie. Geen mens is hetzelfde. Hoe reageer jij op de verschillende mensen in jouw team?

Door te inspireren, motiveren en coachen krijg jij jouw medewerkers in beweging en beleef jij plezier in jouw rol als leidinggevende. Tijdens de training Leiderschap leren we jou de fijne kneepjes van het vak.

De training Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Leiderschap? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Persoonlijk leiderschap, training Projectmanagement en de workshop Leiderschap.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl