Training Marketing

Marketing trainingTraining Marketing, succesvol in contact komen met je klant

Hoe bevorder je de bekendheid van je producten, diensten of bedrijf? Dat is eigenlijk de hamvraag bij marketing. Wil je opvallen, dan moet je aan marketing doen. Het is een vereiste om je te onderscheiden en succesvol te zijn. Met adverteren alleen ben je er niet. Een marketingplan biedt een stevige basis en geeft aan welke weg te volgen. Wie is je klant? Wat zijn de behoeften en wensen? Wat is jullie missie? Tijdens de training Marketing gaan we hiermee aan de slag.

Het theoriegedeelte bestaat onder andere uit het model van Simon Sinek. De why vraag staat hier centraal. Een stukje psychologie, sociologie en neurologie komt hier ook bij kijken. Maar ook de praktische aspecten van marketing komen aan bod die je meteen in praktijk kunt brengen, zoals sociale media en branding. Marketing brengt jou in contact met je klant en met resultaat.

De training Marketing wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Marketing? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende commerciële trainingen aan: training Sales, training Personal branding of de workshop Introductie marketing.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl