Training Netwerken

Training NetwerkenTraining Netwerken: geven en nemen, luisteren en vragen

Het hebben van een goed netwerk is van groot belang voor je carrière. Je hoort het vaak om je heen, een nieuwe baan of een nieuwe opdracht krijgt iemand vaak via via. Maar denk ook aan nieuwe klantencontacten, daar is een netwerk ontzettend handig voor. Hoe bouw je een netwerk op? En hoe behoud je vervolgens je contacten? Gelukkig kun je dat leren.

Tijdens de training Netwerken krijg je allereerst meer inzicht in het proces van netwerken. Wat is het en waarom is het zo belangrijk. Niet alleen krijg je tips hoe jij aan goede contacten komt, ook staan we stil bij jouw toegevoegde waarde voor anderen. Waarom wil iemand met jou in contact komen, en vervolgens blijven. Netwerken betekent, geven en nemen, luisteren en vragen. De basis is eigenlijk omgaan met mensen. En als je dat op de juiste manier doet, is het niet alleen functioneel, maar nog leuk ook.

De training Netwerken wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Geïnteresseerd in de training Netwerken? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Personal brandingtraining Relatiemanagement en de workshop Netwerken

Referenties ZakelijkeTrainer.nl