Training Passie en missie

Training Passie en missieTraining Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage

Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit weet, kun je hier optimaal gebruik van maken. Het helpt je bij het vinden van je passie. Vaak ligt dit dicht bij elkaar. Wanneer jij werkt met passie en gebruik weet te maken van jouw unieke bijdrage ben jij optimaal gemotiveerd. Dat is goed voor jouw persoonlijke groei en goed voor het team. Maar de klant voelt zich door jouw enthousiasme ook gewaardeerd. Het vinden van jouw passie en missie is dus voor iedereen een win-win situatie.

De training Passie en missie is vooral een zoektocht naar jouw speerpunten. Samen met je collega’s ga je op onderzoek. Misschien zie jij al heel duidelijk de passie bij je collega? Vervolgens is het van belang dat jullie gebruik maken van elkaars passie. Hoe maak jij het verschil?

De training Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Passie en missie? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Verandermanagement, training Persoonlijke effectiviteit of de workshop Passie en missie.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl