Training Passie en missie

Intro

Training Passie en missieTraining Passie en missie, maak gebruik van elkaars unieke bijdrage

Iedereen heeft een unieke bijdrage, maar niet iedereen weet welke dat is. Weet jij het wel? Wanneer je dit weet, kun je hier optimaal gebruik van maken. Het helpt je bij het vinden van je passie. Vaak ligt dit dicht bij elkaar. Wanneer jij werkt met passie en gebruik weet te maken van jouw unieke bijdrage ben jij optimaal gemotiveerd. Dat is goed voor jouw persoonlijke groei en goed voor het team. Maar de klant voelt zich door jouw enthousiasme ook gewaardeerd. Het vinden van jouw passie en missie is dus voor iedereen een win-win situatie.

De training Passie en missie is vooral een zoektocht naar jouw speerpunten. Samen met je collega’s ga je op onderzoek. Misschien zie jij al heel duidelijk de passie bij je collega? Vervolgens is het van belang dat jullie gebruik maken van elkaars passie. Hoe maak jij het verschil?

De training Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Passie en missie | Volg je hart

Waar klopt jouw hart sneller van? Vind je dat terug in je werk? Best confronterend om hierover na te denken. Toch is het van belang eens kritisch stil te staan bij deze vraag. Het levert uiteindelijk positieve energie op. Dat geldt natuurlijk ook voor je collega’s. Moet je nagaan wat het met jullie team doet, als jullie weten van elkaars passie en missie en daar ook nog eens optimaal gebruik van maken.

Passie en missie | De leiding over jouw leven

Tijdens de training Passie en missie gaan we ook op zoek naar ieders persoonlijke missie. Wat wil je bereiken, wat is je doel? Hoe krijg je dat voor elkaar op je werk? Met elkaar onderzoeken we wat jouw missie is en hoe we dit kunnen koppelen aan je passie en uiteindelijk ook kunt uitvoeren op je werk. Jullie helpen hierbij elkaar. Uiteindelijk worden jullie hier als team alleen maar sterker van.

Wanneer jij weet wat je passie en missie is, neem jij de leiding over jouw leven. Je leert je leven zo in te richten dat hier ruimte voor is. Ook staan we stil bij de vraag: hoe maak jij het verschil? Iedereen bezit een unieke combinatie aan talenten, kwaliteiten, vaardigheden, kennis, ervaring, passie en missie. Hoe ziet deze verdeling er bij jou uit? Al deze ontdekkingen kun je meteen inzetten in de praktijk. Je merkt dat het  de samenwerking binnen jullie team bevordert.

Inhoud van de training Passie en missie

 • Ontdekkingstocht: op zoek naar jouw passie en missie
 • Wat is jouw unieke bijdrage?
 • Persoonlijke missie: wat is jouw doel?
 • Hoe kun je op de werkvloer gebruik maken van je passie, missie en unieke bijdrage
 • Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten?

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de training wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Jij kent jouw passie en missie en jij kunt deze een plek geven op je werk. Je kent ook de passie en missie van je collega’s en jullie weten hier optimaal gebruik van te maken. Je kent het begrip persoonlijk leiderschap en je weet hoe je dit tot uiting kunt brengen: jij hebt de leiding over jouw leven. Doordat jij hebt ervaren wat jouw unieke bijdrage is, kun jij jouw talenten en kwaliteiten optimaal benutten.

 • Jij weet wat jouw passie en missie is en kunt hier in jouw dagelijks leven gebruik van maken
 • Persoonlijke missie: jij weet wat jouw doel is en hoe je dit kunt bereiken
 • Je maakt gebruik van jouw unieke bijdrage en die van je collega’s
 • Je hebt ervaren hoe je de leiding over je leven kan nemen
 • Optimale samenwerking en teamspirit
Doelgroep

Voor wie?

De training Passie en missie wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over zijn passie en missie. Voor deze doelgroepen kan de training in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • Young potentials
 • Zelfsturende teams
 • Projectteams
 • Nieuwe/samengevoegde teams
 • HRM: Loopbaanontwikkeling
 • Teams willen werken vanuit passie en missie

Benieuwd of de training Passie en missie bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Investering

Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren.

Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via 015 – 364 97 91 voor vrijblijvend advies of vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze training of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de training Passie en missie? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Verandermanagement, training Persoonlijke effectiviteit of de workshop Passie en missie.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl