Training Persoonlijke effectiviteit

Intro

Training Persoonlijke effectiviteitTraining Persoonlijke effectiviteit, niet harder maar slimmer werken

Een netwerkbijeenkomst, vergadering, werkgroepjes, leuk en waardevol dat je overal voor wordt gevraagd, maar je komt tijd te kort. Alles lijkt wel belangrijk, en misschien is dat het ook wel. De kunst is om effectief te werken. Gelukkig kun je dat leren.

Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit leer je bewuste keuzes te maken. Aan de hand van het gedachtegoed van Steven Covey ontdek je samen met je collega’s hoe je prioriteiten stelt, pro actief kunt werken en effectief samenwerkt. Waar heb je invloed op? Hoe communiceer je effectief? Dit zijn dingen die aan bod komen tijdens de training Persoonlijke effectiviteit. Ontzettend handig om te weten, jij houdt niet alleen tijd over, maar door jouw persoonlijke effectiviteit vergroot je je invloed.

De training Persoonlijke effectiviteit wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Inhoud

Persoonlijke effectiviteit | Reflectie en Samenwerken

We staan eerst stil bij hoe jij werkt. Ben jij assertief? Zeg jij snel overal ja op? Ben jij een goede starter maar maak je een project niet af? Wanneer je je bewust bent van hoe je dingen doet, kunnen we aan de slag gaan met de uitdagingen. We reflecteren niet alleen op jouw persoonlijke handelen. Ook onderzoeken we samen hoe jullie als team samenwerken. Wat werkt wel en wat werkt niet? Jullie krijgen handvatten om inefficiënte patronen aan te pakken en het op een effectieve manier te organiseren.

Persoonlijke effectiviteit | Communicatie

Wanneer jij helder en duidelijk communiceert is dat niet alleen fijn voor je omgeving, je voelt je er zelf ook beter bij. Effectief communiceren is in elke situatie belangrijk. Tijdens de training leer je hoe je een win-win situatie creëert door eerst te leren begrijpen wat de ander zegt. Luisteren en afstemmen op de ander is key. Dit gaat je niet alleen helpen in het contact met je collega’s en klanten maar ook privé heb je daar veel profijt van.

Inhoud van de training Persoonlijke effectiviteit

 • Bewuste keuzes maken: hoe doe je dat?
 • Reflectie: hoe werk jij en jullie team?
 • Tips & trucs: win-win situatie creëren
 • Samenwerken
 • Oefenen: effectief communiceren

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de training wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de training Persoonlijke effectiviteit werk jij niet harder, maar slimmer. Doordat jij bewuste keuzes maakt, vergroot jij je invloed. Je hebt ervaren hoe je op een heldere en duidelijke manier je boodschap kunt communiceren. Je weet hoe jullie op een effectieve manier kunt samenwerken.

 • Je weet hoe je bewuste keuzes maakt
 • Reflectie: wat is jouw manier van werken?
 • Timemanagement: prioriteiten stellen
 • Je hebt ervaren hoe je een win-win situatie creëert
 • Je weet hoe je jullie het beste kunnen samenwerken
 • Persoonlijke effectiviteit: vergroot je cirkel van invloed
Doelgroep

Voor wie?

De training Persoonlijke effectiviteit wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over persoonlijke effectiviteit. Voor deze doelgroepen kan de training in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • Young potentials
 • Teams die niet harder, maar slimmer willen werken

Benieuwd of de training Persoonlijke effectiviteit bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Investering

Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren.

Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via 015 – 364 97 91 voor vrijblijvend advies of vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze training of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de training Persoonlijke effectiviteit? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?   Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Talentontwikkeling, training Stressmanagement of de workshop Persoonlijke effectiviteit.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl