Training Persoonlijke effectiviteit

Training Persoonlijke effectiviteitTraining Persoonlijke effectiviteit, niet harder maar slimmer werken

Een netwerkbijeenkomst, vergadering, werkgroepjes, leuk en waardevol dat je overal voor wordt gevraagd, maar je komt tijd te kort. Alles lijkt wel belangrijk, en misschien is dat het ook wel. De kunst is om effectief te werken. Gelukkig kun je dat leren.

Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit leer je bewuste keuzes te maken. Aan de hand van het gedachtegoed van Steven Covey ontdek je samen met je collega’s hoe je prioriteiten stelt, pro actief kunt werken en effectief samenwerkt. Waar heb je invloed op? Hoe communiceer je effectief? Dit zijn dingen die aan bod komen tijdens de training Persoonlijke effectiviteit. Ontzettend handig om te weten, jij houdt niet alleen tijd over, maar door jouw persoonlijke effectiviteit vergroot je je invloed.

De training Persoonlijke effectiviteit wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Geïnteresseerd in de training Persoonlijke effectiviteit? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?   Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Talentontwikkeling, training Stressmanagement of de workshop Persoonlijke effectiviteit.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl