Training Projectmanagement

Intro

Training ProjectmanagementTraining Projectmanagement, effectief en succesvol

Als projectleider ben je een spin in het web, moet je alle ballen hoog houden en moeten je ogen en oren overal zitten. En dan moet je ook inhoudelijk van alles op de hoogte zijn. Waar begin je? Hoe begeleid je een samengesteld team en hoe zorg je dat alle neuzen dezelfde kant op staan?

Tijdens de training Projectmanagement gaan we met bovenstaande vragen aan de slag. Jullie leren als projectteam zo effectief mogelijk te werken. Welke verschillende rollen zijn er en hoe werken jullie als team optimaal samen? De training bestaat voor een gedeelte uit theorie, maar jullie gaan vooral met elkaar aan de slag. Zo ervaren jullie meteen hoe jullie op een effectieve manier de weg naar succes bewandelen.

De training Projectmanagement wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Inhoud

Projectmanagement | Projectplan

We staan eerst stil bij een stukje theorie. Waarom en wanneer kiest een bedrijf voor een projectteam? Wat zijn de voordelen van deze werkwijze? Welke rollen zijn er en wat is de taakverdeling? Belangrijk om dit voor ogen te hebben voordat jullie aan de slag gaan. Het schrijven van een projectplan is een volgende stap. Wat is je boodschap en hoe formuleer je deze? Wat is het doel en binnen welk termijn moet deze worden gehaald? Tijdens de training Projectmanagement nemen we de verschillende onderdelen van een projectplan door.

Projectmanagement | Lean en Scrum

Optimale samenwerking bereik je door goede communicatie. Helder, zonder ruis en ruimte voor feedback. Je krijgt handvatten hoe je efficiënt kunt samenwerken. Door de actieve oefeningen ervaar je wat de uitdagingen binnen een projectteam kunnen zijn en krijg je tips hoe je hiermee om kunt gaan. Er zijn verschillende, handige tools die jullie kunnen helpen bij het doorlopen van jullie plan. De meest populaire op dit moment zijn: Lean en Agile Scrum. Omdat de training Projectmanagement op maat wordt aangeboden kan vooraf worden besproken welke methode het beste bij jullie past.

Inhoud van de training Projectmanagement

 • Wat is projectmanagement?
 • Hoe schrijf je een projectplan?
 • Oefenen: communicatievaardigheden
 • Theorie: methodiek Scrum Agile of Lean
 • Tips & trucs: efficiënt samenwerken

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de training wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de training zie jij de toegevoegde waarde van het werken met een projectteam. Jij kunt een projectplan opstellen en weet hoe je dit succesvol kunt uitvoeren. Jij weet wat een projectteam nodig heeft. Je hebt ervaren hoe je effectief kunt samenwerken. Je kent de verschillende methodes en weet hoe je deze moet toepassen.

 • Je weet uit welke onderdelen een projectplan bestaat
 • Je weet hoe jullie alle neuzen dezelfde kant op krijgen binnen een projectteam
 • Je hebt ervaren hoe jullie efficiënt kunnen samenwerken en de sfeer binnen het team optimaal houdt
 • Jij weet welke methodes er zijn en hoe je deze kunt uitvoeren
 • Je bent is staat om een project naar een succesvol resultaat te leiden
Doelgroep

Voor wie?

De training Projectmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over projectmanagement. Voor deze doelgroepen kan de training in het bijzonder interessant zijn:

 • Projectleiders
 • Projectteams
 • Teamleiders
 • Managers
 • Zelfsturende teams
 • Teams die (willen) werken met projecten

Benieuwd of de training Projectmanagement bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Investering

Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren.

Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via 015 – 364 97 91 voor vrijblijvend advies of vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze training of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de training Projectmanagement? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Verandermanagement, training Passie en missie en de workshop Projectmanagement.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl