Training Relatiemanagement

Training RelatiemanagementTraining Relatiemanagement, duurzame, zakelijke relaties

Bij het aangaan en behouden van zakelijke relaties is verbinding het sleutelwoord. Verbinden is voor de mens een natuurlijke aangelegenheid. Toch gaat het de één beter af dan de ander. Bovendien is het bouwen aan duurzame relaties een tweede stap. Hoe ga jij functioneel om met een zakelijke relatie en leg je ook een stevige basis voor de komende jaren, maar vooral hoe zorg je dat relatiemanagement leuk is?

Persoonlijk contact staat centraal. Is dat echt het geval bij jou? Luister jij goed naar de ander, kun jij tussen de regels door lezen wat de achterliggende boodschap is? Als je dat kunt ben je van toegevoegde waarde voor de ander. Tijdens de training Relatiemanagement wisselen we theorie af met actieve oefeningen. Zo leer jij hoe je moet bouwen aan zakelijke relaties en hoe je ze onderhoudt.

De training Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Relatiemanagement? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Personal brandingtraining Conflicthantering en de workshop Verbindend communiceren.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl