Training Sales

Sales trainingTraining Sales, verkopen met je hart

Verkopen is een vak en kun je leren. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Verwacht bij ons echter geen agressieve verkooptechnieken. Daar geloven wij namelijk niet in. Wanneer jij verkoopt met je hart, vanuit een passie, dan maak jij echt contact met je klant met grote kans op een succesvol resultaat als gevolg.

Tijdens de training Sales leren we jou dat verkopen gaat over meedenken met je klant. Waar heeft hij behoefte aan en hoe zorg je ervoor dat jij de toegevoegde waarde bent. Jij denkt mee en gaat net een stapje verder dan anderen. We gaan op zoek naar jouw aanwezige kwaliteiten. Natuurlijk doen we ook aan zelfreflectie. Je ontdekt wat verkopen voor jou betekent en welke manier van verkopen het beste bij jou past. Je komt erachter dat sales eigenlijk voornamelijk draait om contact met mensen en gewoon erg leuk is.

De training Sales wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Sales? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?   Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende commerciële trainingen aan: training Marketing, training Klantbeleving of de workshop Sales.