Training Sales

Intro

Sales trainingTraining Sales, verkopen met je hart

Verkopen is een vak en kun je leren. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak. Verwacht bij ons echter geen agressieve verkooptechnieken. Daar geloven wij namelijk niet in. Wanneer jij verkoopt met je hart, vanuit een passie, dan maak jij echt contact met je klant met grote kans op een succesvol resultaat als gevolg.

Tijdens de training Sales leren we jou dat verkopen gaat over meedenken met je klant. Waar heeft hij behoefte aan en hoe zorg je ervoor dat jij de toegevoegde waarde bent. Jij denkt mee en gaat net een stapje verder dan anderen. We gaan op zoek naar jouw aanwezige kwaliteiten. Natuurlijk doen we ook aan zelfreflectie. Je ontdekt wat verkopen voor jou betekent en welke manier van verkopen het beste bij jou past. Je komt erachter dat sales eigenlijk voornamelijk draait om contact met mensen en gewoon erg leuk is.

De training Sales wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Sales | Verkopen is adviseren

Wat betekent verkopen voor jou? Wat zijn jouw krachten en wat zijn jouw uitdagingen? Wanneer je dit weet, weet je wat je uitstraalt en hoe je overkomt op de klant. Verkopen gaat om gevoel, passie. Wanneer een klant zich op zijn gemak voelt bij jou, is er grotere kans op het behalen van een succesvol resultaat. We leren je hoe je aansluiting kunt krijgen bij een prospect. Verkopen is adviseren. Wanneer jij de juiste vragen stelt, kom jij erachter wat de behoeftes van de klant zijn. Helemaal mooi als jij hem daarbij kan helpen. Je bent dan van toegevoegde waarde. Grote kans dat de klant bij je terug komt.

Sales |Verkopen met passie

Verkoop begint met een plan. Tijdens de training Sales leren we je hoe jij je goed voorbereid en verdiept in je klant. Een gedegen onderzoek is het halve werk van je verkoop. Het zorgt ervoor dat je op de juiste weg zit en de juiste klanten tegen komt. Tijdens oefeningen maak je kennis met de diverse verkooptechnieken en kom je erachter welke het beste bij jou past. We gaan op zoek naar jouw gunfactor, wanneer je deze hebt, kun jij verkopen met passie.

Inhoud van de training Sales

 • Zelfreflectie: wat zijn jouw kwaliteiten en uitdagingen?
 • Theorie: hoe schrijf je een salesplan?
 • Oefenen: verkooptechnieken
 • Tips & trucs: contact maken met je klant
 • Passie: hoe krijg jij de gunfactor?

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de training wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de training Sales verkoop jij bewuster en met je hart. Je weet wat de wensen en behoeften zijn van je klant en speelt hier feilloos op in door niet alleen te verkopen, maar ook te adviseren. Jij bent van toegevoegde waarde voor je klant. Je kent de verkooptechnieken en hebt ervaren welke het beste bij jou past. Jij verkoopt met passie en hebt de gunfactor.

 • Jij weet hoe je een salesplan schrijft
 • Je hebt ervaren dat het herkennen van emoties bij jezelf en bij de klant van toegevoegde waarde is
 • Jij luistert en stelt de juiste vragen
 • Je bent je bewust van hoe jij overkomt op je klant
 • Jij verkoopt met je hart
Doelgroep

Voor wie?

De training Sales wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze training is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over sales. Voor deze doelgroepen kan de training in het bijzonder interessant zijn:

 • Businesspartners/directieleden
 • Zelfsturende teams
 • Sales/verkoop teams
 • Marketing teams
 • Teams die hun verkoop willen optimaliseren

Benieuwd of de training Sales bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Investering

Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren.

Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via 015 – 364 97 91 voor vrijblijvend advies of vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze training of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de training Sales? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?   Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende commerciële trainingen aan: training Marketing, training Klantbeleving of de workshop Sales.