Training Soft skills voor technici

Training Soft skills voor techniciTraining Soft skills voor technici, sterkere sociale vaardigheden

 Zoals het een echte technici betaamt, ben jij een expert op jouw vakgebied. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelen en je kan ieder probleem oplossen. Klanten zijn tevreden over je werk, maar toch is er soms sprake van miscommunicatie.

Herkenbaar? Het is een veel voorkomend gegeven onder technisch personeel. Wanneer het gaat om omgangsvormen lopen jullie soms vast. Het blijkt dat sociale vaardigheden ook voor technici onmisbaar zijn. Logisch, klanten zijn vandaag de dag veeleisender. Ze willen niet alleen kwaliteit, maar ook een goed gevoel overhouden. Dat is vaak de reden dat ze terugkomen.

Tijdens de training Soft skills voor technici leer je wat sociale vaardigheden zijn en hoe je deze in de praktijk kunt toepassen. Je merkt dat het contact met je klant verbetert, en de samenwerking collega’s optimaliseert. Kortom, het maakt je werk nog leuker.

De training Soft skills voor technici voor incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Soft skills voor technici? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?  Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie trainingen aan: training Communicatieve vaardighedentraining Feedback en de workshop Soft skills voor technici.