Training Stressmanagement

Training StressmanagementTraining Stressmanagement, veerkrachtig omgaan met werkdruk

Een burn-out en overspannenheid zijn aandoeningen die grotendeels worden veroorzaakt door grote mate van stress op de werkvloer, natuurlijk ook in combinatie met privézaken. Een beetje stress kan geen kwaad, maar iedereen krijgt in zijn leven weleens te maken met te grote werkdruk. Stress is dan een constante factor en kan van negatieve invloed zijn op jouw prestaties. Als jij op zulke momenten stress kan managen, dan heb jij daar zeker profijt van. En je collega’s ook.

Tijdens de training Stressmanagement krijg je handvatten aangereikt waardoor jij stress de baas wordt. Hoe herken je op tijd de waarschuwende signalen van je lichaam? Niet allen bij jezelf maar ook bij je collega’s. Ook bij stress geldt, dat voorkomen beter is dan genezen. Jij kunt veerkrachtig omgaan met werkdruk.

De training Stressmanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Stressmanagement? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?   Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap trainingen aan: training Passie en missie, training Conflicthantering of de workshop Stressmanagement.