Training Teambuilding

Training TeambuildingTraining Teambuilding, optimaal samenwerken begint bij jezelf

‘Je ziet je collega’s vaker dan je partner’, wordt weleens gezegd. Toch klopt dat wel, zeker als je fulltime werkt. Willen jullie goed blijven presteren, dan is het belangrijk dat de sfeer optimaal is en blijft. Dat kan best lastig zijn, zeker als er binnen het team grote verschillen zijn. Of wanneer een collega langdurig is uitgeschakeld of wanneer er een reorganisatie plaatsvindt, juist op zulke momenten is teambuilding belangrijk. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens de training Teambuilding.

Optimaal samenwerken begint bij jezelf. Wat is jouw rol en toegevoegde waarde binnen het team? Hoe geven jullie elkaar feedback? Wat is jullie missie? Met deze vragen gaan we aan de slag. We doen gesprekssimulaties om naar elkaars communicatie te kijken en ontdekken hoe jullie de samenwerking kunnen optimaliseren. Er wordt hard gewerkt, veel geleerd, maar er is ook ruimte voor interactie en natuurlijk wordt er gelachen. Na deze training halen jullie meer uit jezelf en uit elkaar.

De training Teambuilding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de training Teambuilding? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze training?    Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende teambuilding trainingen aan: training Projectmanagement, training Talentontwikkeling of de workshop Teambuilding.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl