ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Barbara van Gelder

Barbara van Gelder helpt je in haar trainingen met het doorbreken van vicieuze patronen, waardoor je op een positieve manier je vitaliteit kunt beïnvloeden. Je gaat anders met stress om en je vitaliteit krijgt een flinke boost.

Jouw gedachten, emoties, lichaam en gedrag hebben allemaal invloed op hoe vitaal je bent. Barbara leert je hoe je jouw vitaliteit vergroot. Hierdoor heb je minder stress en meer energie, werkplezier, motivatie en ontspanning. Je gaat op zoek naar een balans die voor jou werkt.

Barbara van Gelder

Hoe haalt Barbara eruit wat erin zit?

“Er zijn eindeloos veel manieren om je ontwikkelen, je dromen en doelen te bereiken. Het zijn veelal onbewuste patronen en beperkende gedachten die ons gedrag aansturen. Ik ben mezelf daar telkens bewust van en blijf mezelf ontwikkelen door mijn ‘mindset’ te trainen. Om eruit te halen wat erin zit, is herhaling en focus van wat je wel wilt de meest krachtige vorm van verandering. In de training halen we er samen uit wat erin zit.”

Motto Barbara van Gelder

“Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken.”

ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl