ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Trui Simmelink

Trui Simmelink begeleidt leiders en teams die willen excelleren en helpt hen zichtbaar maken van onzichtbare patronen. Ze is systemisch trainer en coach en maakt gebruik van verschillende verandermethodes die op diep niveau werken.

Ze weet snel de vinger op de zere plek te op een vriendelijke manier. Haar doortastende blik en brede kennis en ervaring maakt dat ze een kei is in het begeleiden van ontwikkelprocessen. Tijdens een training van Trui hoor je bijna letterlijk de kwartjes vallen. Er ontstaat ruimte bij de groep om op een andere manier dan gewend, naar de dingen te kijken.

Hoe haalt Trui eruit wat erin zit?

Door mijzelf en anderen steeds uit te dagen door te gaan. Door de mogelijkheden te zien in plaats van de beperkingen. Door op zoek te gaan naar dat wat je belemmert en of aan vaardigheden of kennis nog nodig hebt om het geheel op jouw unieke wijze te doen.”

Motto Trui Simmelink

“Hoe kan ik, elke dag, op de best mogelijke manier, volmondig ja zeggen tegen het leven met alles wat zich daarin aandient? Leef je mooiste leven en inspireer anderen dat ook te doen.”

ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl