Veel gestelde vragen aan ZakelijkeTrainer.nl

 Hoe wordt mijn offerteaanvraag afgehandeld?

  1. Je vult vrijblijvend een informatieaanvraag in voor één of meerdere trainingen of workshops via de website
  2. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om jullie wensen te bespreken
  3. We komen bij je langs of spreken je uitvoerig via de telefoon
  4. Je ontvangt een offerte op maat
  5. Je bevestigt dat de offerte akkoord is
  6. Je ontvangt een compacte vragenlijst om de training of workshop goed voor te bereiden
  7. Jullie profiteren van een kwalitatieve, inspirerende en inhoudelijke training of workshop

Hoe lang duurt het tot ik een reactie krijg?

Wij van ZakelijkeTrainer.nl zijn graag duidelijk en snel. We streven ernaar om iedere aanvraag nog op dezelfde werkdag te beantwoorden, in ieder geval binnen één werkdag.

Kan ik een optie nemen op een training of workshop?

Ja. Het is mogelijk om een training of workshop in optie te zetten. Je hebt in principe een bedenktijd van twee weken tenzij anders is aangegeven.

Met welke trainers werken jullie samen?

Alle trainers die ZakelijkeTrainer.nl inzet zijn professionals. Onze vaste trainers zijn zorgvuldig geselecteerd en nemen deel aan ons intern ontwikkeltraject. De trainers weten wat er van hen verwacht wordt en conformeren zich aan onze visie en missie. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jullie en de trainer.

Hoe kan ik mijn specifieke wensen doorgeven? 

Op minimaal twee momenten kunt je je specifieke wensen doorgeven. Het eerste moment is wanneer we telefonisch contact hebben over je aanvraag. Het tweede moment is bij het invullen van de vragenlijst of tijdens het persoonlijke intakegesprek. Je geeft je specifieke wensen door voorafgaand aan de training of workshop. Uiteraard kun je ook altijd de telefoon oppakken en bellen naar 015-364 97 91.

Zijn jullie op zoek naar begeleiding bij een ontwikkel- of verandertraject of willen jullie meerdere trainingen of workshops plannen? Dan komt er een accountmanager bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek.

Waar vindt de uitvoering plaats?

Jullie regelen een locatie
Het grootste deel van onze trainingen en workshops vindt op een door jullie geregelde locatie plaats. De trainer komt bij jullie op kantoor of op de afgesproken locatie.

Wij organiseren voor jullie een locatie
Als je op zoek bent naar een externe, inspiratievolle locatie kunnen wij dit ook voor jullie organiseren. Wij hebben ervaring met een aantal mooie locaties die zeer geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Hoe verloopt de betaling?

Wanneer wij een getekende opdrachtbevestiging hebben ontvangen en de checklist is ingevuld, sturen wij jullie een factuur. Jullie worden geacht deze binnen 14 dagen na uitvoering van de training of workshop te voldoen. Voor opdrachten waarbij het totaalbedrag boven de € 2.500 uitkomt, wordt er 50% van het te factureren bedrag als voorschot in rekening gebracht.

Wat kost een training of ontwikkeltraject?

Deze kunnen we beantwoorden na het voeren van een uitgebreide intake. De investering voor een training of traject is afhankelijk van jullie beoogde resultaat, de intensiviteit en een paar praktische dingen. Neem gerust contact op over advies over de beste keuze binnen jullie budget.

Iets om over na te denken… wat kost het je als jullie géén training of ontwikkeltraject inzetten?

Wat kost een workshop?

De investering voor een workshop is afhankelijk van de tijdsduur, de grootte van de groep en de locatie. Een workshop is al te boeken vanaf € 395,- voor één uur. Bij de omschrijving van de workshop worden de tarieven genoemd. Ook voor een workshop geldt: neem gerust contact op over advies over de beste keuze binnen jullie budget.

Wat is inbegrepen?

– Training of workshop aangepast naar jullie wensen
– Uitvoering
– Reistijd en -kosten van de trainer(s) in Nederland
– Benodigde materialen
– Evaluatie

ZakelijkeTrainer klant beoordeling trainingen
ZakelijkeTrainer klant beoordeling workshops
Garantie check ZakelijkeTrainingen.nl

Contactformulier

Neem contact met ons op. Vul het formulier in.