ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Win een training ‘Stress de baas’ met je team

De week van de Werkstress is een jaarlijks terugkerende thema week. Het doel van deze week is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden. Een leven waarin werkstress niet tegen, maar juist voor je werkt. Ook in deze tijden.

Wij willen hier graag aan bijdragen en daarom geven we tijdens de week van de Werkstress een compleet verzorgde online training ‘Stress de Baas’ weg!

Wat krijg je van ons

De gelukkige winnaar ontvangt voor zijn of haar team (maximaal 15 personen) toegang tot de online training ‘Stress de baas’.  Jullie krijgen 6 weken toegang tot alle informatie, filmpjes en vragen die bij de training horen. Normaal kost de online training €195,- exclusief btw per persoon dus dit is jullie kans!!!

Online training Stress de baas

Hoe maak je kans?

Helaas je kan je niet meer aanmelden voor de winactie van online training Stress de baas.

De winnaar

De aanmeldingen zijn doorgenomen en de winnaar is bekend. Uit de selectie van 5 beste motivaties is een winnaar getrokken. De winnaar is:
N. Bogerd van Qualified People Gefeliciteerd! we nemen contact met je op per mail.

Aanmelden

  Zelf online training samenstellen

  Bij ons krijg je de mogelijkheid om je eigen online trainingsprogramma samen te stellen door de verschillende trainingen te combineren. Op basis van jullie behoeften, kan je zelf een online trainingsprogramma samenstellen. Uiteraard adviseren we je graag bij het mixen en matchen van de trainingen. Lees hier meer over mixen en matchen.

  Interesse in ons aanbod?

  Nieuwsgierig geworden of interesse in ons aanbod? Vraag helemaal vrijblijvend naar de mogelijkheden:

  • Mail naar info@zakelijketrainer.nl
  • Bel naar 085 – 0608940
  • Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op.

  Ben je nog niet bekend met Zakelijke Trainer? kijk dan snel even op de ‘over ons’ pagina. We stellen ons graag even voor en vertellen je graag waar we voor staan.

  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Persoonlijk advies
  • 2 weken bedenktijd
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Professionele trainers
  ZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl
  Offerte aanvragen / contact opnemen

   Verstuur
   ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
   ZakelijkeTrainer.nl