Workshop Brainstormen

Workshop BrainstormenWorkshop Brainstormen, een creatief proces met succesvol resultaat

Brainstormen kan tot een onverwachte oplossing leiden met als gevolg een succesvol resultaat. Met de nadruk op ‘kan’, want een brainstormsessie moet goed worden begeleid. Brainstormen is een vak. Natuurlijk is het leuk om met een enthousiast team na te denken over een nieuw middel, nieuwe slogan of wat dan ook. Maar als je na een leuke middag, geen resultaat hebt, is dat toch een tegenvaller. En bovenal, zonde van jullie tijd.

Tijdens de workshop Brainstormen leer jij de regels, maar ga je vooral zelf aan de slag. We gebruiken onderwerpen uit jullie organisatie en behandelen stap voor stap het brainstormproces. Brainstormen is inderdaad leuk, en als je onze tips en adviezen gebruikt is het ook nog effectief.

De workshop Brainstormen wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de workshop Brainstormen? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop solliciterenworkshop onderhandelen en de training conflicthantering,

Referenties ZakelijkeTrainer.nl