Workshop Breintraining

Intro

Workshop BreintrainingWorkshop Breintraining, benut je hersencapaciteit

Weet jij dat je je brein kunt beïnvloeden? Ontzettend handig, vooral als je slimmer en effectiever wilt werken. Je hersenen hebben veel meer capaciteit dan jij denkt, en jij hebt daar invloed op. Jij kunt je brein trainen, zelfs stimuleren, bijvoorbeeld om meer in je op te nemen of om sneller te leren.

Een handig middel om je brein te activeren is bijvoorbeeld mindmappen. Tijdens de workshop Breintraining leer jij hoe je complexe techniek kunt structureren en je gedachten kunt ordenen. Maar denk ook aan snellezen. Wij leren jou hoe je sneller en effectiever informatie kunt verwerken, ordenen en onthouden. Hierdoor houd jij tijd over.

De workshop Breintraining wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Breintraining | Benut je hersencapaciteit

Herken je dat, je moet op een dag bepaalde werkzaamheden verrichten, maar door allerlei spontane verzoeken kom je tijd te kort. En dan liggen er ook nog allemaal e-mails te wachten op een antwoord. Terwijl je weet dat je stress de baas moet blijven. Maar hoe doe je dat? Gelukkig zijn er allerlei technieken en manieren waardoor jij effectiever kunt werken. Allereerst maak jij kennis met je hersenen, hoe ze werken en hoe jij je hersencapaciteit beter benut. Tijdens de workshop Breintraining ervaar jij al direct dat je meer rust krijgt in je hoofd.

Breintraining | Mindmappen en snellezen

Tijdens de workshop Breintraining kunnen we verschillende studietechnieken behandelen, die jou leren om snel en effectief informatie te verwerken, zoals mindmappen en snellezen. Je leert hoe je een tekst sneller leest, maar toch de boodschap eruit pikt. En hoe je informatie en gedachten schematisch kunt ordenen. Een techniek die je meteen kunt toepassen. Je merkt direct dat het je tijdswinst oplevert.

Inhoud van de workshop Breintraining

 • Theorie: hoe werkt je brein?
 • Oefenen: mindmappen en snellezen
 • Tips & trucs: stress de baas
 • Hoe creëer je rust in je hoofd?
 • Slimmer en effectiever werken

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Breintraining weet jij hoe je hersenen werken. Jij weet hoe jij je hersencapaciteit kunt vergroten en benutten. Jij hebt ervaren dat dit in de praktijk hartstikke handig is. Het levert meer rust op en meer tijd.

 • Jij weet hoe jouw brein werkt en hoe jij de capaciteit kunt benutten
 • Slimmer en effectiever werken
 • Jij hebt ervaren hoe je kunt snellezen
 • Jij weet wanneer en hoe je mindmappen kunt inzetten
 • Je bent in staat om meer rust en ruimte in je hoofd te creëren wanneer dat nodig is
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Breintraining wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over het trainen van zijn/haar brein. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • Young potentials
 • Teams

De workshop Breintraining leent zich ook goed als onderdeel van teambuilding, een congres of als onderdeel van een bedrijfsuitje. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Breintraining? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende creatieve & fun workshops aan: workshop brainstormenworkshop kleurenanalyse of workshop man/vrouw energie.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl