Workshop Coachend leidinggeven

Workshop Coachend leidinggevenWorkshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en visie van de organisatie met resultaat. Dat lukt alleen als ze gemotiveerd en enthousiast zijn, zeker bij millenniums. Het is belangrijk dat ze beseffen ‘er wordt naar mij geluisterd’, maar ook als ze weten dat er ruimte is voor persoonlijke groei. Pas dan haal jij je het beste uit je mensen en ben jij een coachend leidinggevende.

De workshop Coachend leidinggeven zit vol met oefeningen en gesprekssimulaties. Hoe kom jij over op mensen? Waar moet je opletten als coachend leidinggevende? Je ervaart dat benadering en communicatie belangrijke sleutels zijn in goed contact met je medewerkers.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de workshop Coachend leidinggeven? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop personal branding, workshop zakelijk presenteren of de training coachvaardigheden.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl