Workshop Coachend leidinggeven

Intro

Workshop Coachend leidinggevenWorkshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en visie van de organisatie met resultaat. Dat lukt alleen als ze gemotiveerd en enthousiast zijn, zeker bij millenniums. Het is belangrijk dat ze beseffen ‘er wordt naar mij geluisterd’, maar ook als ze weten dat er ruimte is voor persoonlijke groei. Pas dan haal jij je het beste uit je mensen en ben jij een coachend leidinggevende.

De workshop Coachend leidinggeven zit vol met oefeningen en gesprekssimulaties. Hoe kom jij over op mensen? Waar moet je opletten als coachend leidinggevende? Je ervaart dat benadering en communicatie belangrijke sleutels zijn in goed contact met je medewerkers.

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Coachend leidinggeven | Motiveren en inspireren

Als jij het optimale uit je medewerkers wilt halen, dan moet je ze motiveren en inspireren. Jij bent een leidinggevende, een coach, maar ook een adviseur. Jij moet zorgen dat er een veilige werksfeer is, waar iedereen zichzelf kan zijn. Tijdens de workshop Coachend leidinggeven krijg jij handvatten uitgereikt die jij meteen kunt toepassen. Jij komt in contact met jouw medewerkers.

Coachend leidinggeven | Rots in de branding

Weerstand wegnemen, zorgen dat alle neuzen dezelfde kant opstaan, dat kan op sommige momenten best lastig zijn. Jij moet te allen tijde de rots in de branding zijn. Hier zijn handige tips voor die we uitgebreid met jou bespreken en leren toe te passen in de praktijk. Aan de hand van oefeningen ontdek jij de coach in jou. Je ervaart dat coachen jouw rol als leidinggevende nog leuker maakt.

Inhoud van de workshop Coachend leidinggeven

 • Coachend leidinggeven: wat is de toegevoegde waarde?
 • Tips & trucs: hoe motiveer en inspireer jij medewerkers
 • Zelfreflectie: wat ben jij voor een leidinggevende?
 • Oefenen: hoe neem je weerstand weg
 • Hoe creëer jij een veilige omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt?

 Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Jij weet wat de toegevoegde waarde is van coachend leidinggeven, voor je medewerkers, voor de organisatie en voor jou. Jij verbindt personeel aan het bedrijf en je maakt de sfeer binnen jullie team sterker waardoor er beter wordt gepresteerd. Coachen maakt jouw rol als leidinggevende nog leuker.

 • Jij weet wat coachend leidinggeven inhoudt
 • Jij weet welke coachvaardigheden er zijn en kunt deze toepassen
 • Jij hebt ervaren hoe belangrijk het is om een veilige werksfeer te creëren
 • Medewerkers ervaren bij jou persoonlijke groei
 • Jij weet hoe je medewerkers kunt motiveren en stimuleren
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Coachend leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over coachend leidinggeven. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Directie
 • Managers
 • Teamleiders
 • Projectleiders

Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

Het trainen en ontwikkelen van teams (directie, management, professionals) is een investering in tijd en geld maar levert nóg meer op. Goed getrainde soft skills zijn onmisbaar in een succesvolle en gezonde organisatie. Het voorkomt stress, uitval door ziekte en laat mensen optimaal functioneren.

Ons aanbod is altijd op maat en we denken graag mee over de mogelijkheden binnen jullie budget. Neem contact op via 015 – 364 97 91 voor vrijblijvend advies of vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Coachend leidinggeven? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop personal branding, workshop zakelijk presenteren of de training coachvaardigheden.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl