Workshop Conflicthantering

Workshop ConflicthanteringWorkshop Conflicthantering, van conflicten kun je leren

Een meningsverschil hoort bij samenwerken. Maar als jullie hier niet uitkomen, wanneer het lastig is voor beide partijen om concessies te doen, dan is er sprake van een conflict. Dat is voor jou en je collega niet leuk, maar het komt de sfeer binnen het team ook niet ten goede. Wanneer je een conflict op een goede manier oplost, klaart dit lucht en leer je er ook nog eens van. Handig dus wanneer je weet hoe je hiermee om moet gaan, want conflictsituaties op het werk zijn onvermijdelijk.

Tijdens de workshop leer jij om te gaan met conflictsituaties. We leren je rekening te houden met andermans belangen. We geven je tips hoe je conflicten op tijd kunt herkennen, maar ook hoe jij en je collega hier beter uit kunnen komen. Door de diverse oefeningen kun jij dit meteen in de praktijk brengen.

De workshop Conflicthantering wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de workshop Conflicthantering? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop introductie NLPworkshop lichaamstaal of de training conflicthantering.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl