Workshop Creatief denken

Intro

Workshop Creatief denkenWorkshop Creatief denken, creativiteit zorgt voor vernieuwing

Het doorbreken van sleur is niet alleen belangrijk voor een relatie, ook binnen een organisatie is verfrissing van tijd tot tijd van belang. Het zet iedereen op scherp en zorgt dat het werk leuk blijft. Het is belangrijk dat er ruimte is voor creativiteit. Het zorgt voor mogelijkheden, ludieke ideeën en maakt het werk effectiever.

Tijdens de workshop Creatief denken leren we jou kijken door een creatieve bril. We geven je tips en adviezen om de sleur te doorbreken en je collega’s te inspireren creatief aan de slag te gaan. Je ervaart wat creatief denken doet voor je organisatie, voor je team en voor jezelf. Vol energie en inspiratie ga jij aan de slag.

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Creatief denken | Doorbreek denkpatronen

Hoe creatief ben jij? Maak je geen zorgen, creatief denken kun je leren. Allereerst moet je je vaste patronen en structuren loslaten. Vaak zijn dit gewoontes en manieren die jaren geleden zijn ontstaan. Best lastig om dit te doorbreken, en vaak ook spannend. Wij leren je hoe jij je bewust wordt van je vaste denkpatronen en hoe je deze vervolgens doorbreekt. Pas dan sta je open om met creativiteit aan de slag te gaan.

Creatief denken | Meer creativiteit leidt tot betere resultaten

Tijdens de workshop Creatief denken doen we diverse oefeningen die ervoor zorgen dat jij geprikkeld wordt om buiten de kaders te denken. Je merkt dat je hierdoor bruist van de energie en ideeën. Deze oefeningen kun je vervolgens ook op de werkvloer doen om meer creativiteit te creëren. Zo doorbreken jullie de sleur, dit komt de werksfeer ten goede en leidt uiteindelijk tot nog betere resultaten.

Inhoud van de workshop Creatief denken

 • Hoe werkt je brein: doorbreek vaste patronen en structuren
 • Waarom is creativiteit belangrijk voor een organisatie?
 • Analyse: hoe creatief ben jij en hoe creatief is jullie team?
 • Oefenen: out of the box denken
 • Tips & trucs: hoe prikkel ik anderen tot creatief denken?

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Creatief denken kun jij wanneer dat nodig is jouw creatieve bril opzetten. Je hebt ervaren hoe belangrijk creativiteit is voor jullie organisatie, maar ook voor de werksfeer binnen jullie team. De tips en adviezen die je hebt ontvangen, kun jij meteen in de praktijk uitvoeren om zo je collega’s te prikkelen in hun creativiteit.

 • Jij weet hoe je vaste denkpatronen kunt doorbreken bij jezelf en bij anderen
 • Jij kunt sleur doorbreken en staat open voor vernieuwing
 • Jij hebt ervaren welke oefeningen creativiteit vergroten en leiden tot ludieke ideeën en oplossingen
 • Op de juiste momenten kun jij creatief denken
 • Effectieve samenwerking en een leuke werksfeer
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over creatief denken. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Adviseurs
 • Leidinggevenden
 • Projectleiders
 • Young potentials
 • Teams die creatiever en effectiever willen samenwerken

De workshop Creatief denken leent zich ook goed als onderdeel van teambuilding, een congres of bij het maken van plannen of bedenken van oplossingen. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Creatief denken? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende creatieve & fun workshops aan: workshop brainstormen, workshop mindfulness of workshop werkgeluk.