Workshop Drijfveren in team

Intro

Workshop Drijfveren in een teamWorkshop Drijfveren in een team, haal het beste uit jezelf en jullie team

Welke motivaties en aansporingen zijn voor jou belangrijk in je werk? Heb je hier weleens bij stilgestaan? Het is verstandig om je bewust te zijn van jouw drijfveren. Als je weet wat echt belangrijk voor je is, werk je effectiever. En hoe zit dat met de drijfveren van je collega’s? Wanneer jullie dit van elkaar weten, ontstaat er wederzijds begrip. Tijdens de workshop leer je hoe je elkaar kunt stimuleren bij het inzetten van ieders drijfveren voor jullie team. Dit verbetert niet alleen de samenwerking, maar bevordert de teamspirit.

De workshop Drijfveren in een team is een leuke en zinvolle zoektocht. Je ervaart direct dat jij, maar ook jullie team, hier profijt van heeft.

De workshop Drijfveren in een team wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Drijfveren in een team | Op onderzoek

De workshop begint met een stukje theorie. Wat zijn drijfveren? En waarom is het belangrijk voor jou en je team om te weten wat jullie drijfveren zijn? Vervolgens gaan we aan de slag. We gaan op zoek naar jouw drijfveren en die van je collega’s. Wat vinden jullie van elkaars drijfveren? Klopt dit, of zien jullie misschien iets heel anders bij elkaar?

Drijfveren in een team | Optimale samenwerking

Hoe maak je als team gebruik van elkaars drijfveren? Hoe haal je het beste in elkaar naar boven op zo’n manier dat jullie team hier ook voordeel van heeft. Met andere woorden, hoe creëer je een win-win situatie? Jullie leren hoe je drijfveren functioneel kunt inzetten. Tijdens de oefeningen merk je al meteen dat dit de samenwerking optimaliseert en de teamspirit bevordert.

Inhoud van de workshop Drijfveren in een team

 • Theorie: drijfveren en de toegevoegde waarde
 • Op zoek naar jullie drijfveren
 • Analyse: waar heeft jullie team behoefte aan?
 • Oefenen: inzetten van drijfveren
 • Tips & trucs: elkaars drijfveren herkennen en stimuleren

Bovenstaande is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Drijfveren in een team ken je jouw persoonlijke drijfveren en die van je collega’s. Je hebt ervaren hoe je deze functioneel kunt inzetten zodat jullie hier allemaal profijt van hebben. Doordat ieders drijfveren optimaal worden benut, werkt iedereen effectiever en met nog meer enthousiasme.

 • Drijfveren: jij herkent ze bij jezelf en bij een ander
 • Jullie samenwerking is optimaler en plezieriger doordat jullie gebruik maken van elkaars drijfveren
 • Jij hebt ervaren hoe je drijfveren functioneel kunt inzetten
 • Teamspirit en duurzame inzetbaarheid
 • Jullie kijken terug op een leuke en zinvolle workshop en plukken als team daar meteen de vruchten van
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Drijfveren in een team wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over drijfveren in een team. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Verandermanagers
 • HRM: talentontwikkeling / duurzame inzetbaarheid
 • Teams / afdelingen
 • Projectteams

De workshop Drijfveren in een team leent zich ook goed als onderdeel van een teamuitje. Benieuwd of deze workshop iets voor jullie is? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Drijfveren in een team? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende teambuilding workshops aan: workshop kernkwadrantenworkshop verbindend communiceren of de training projectmanagement.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl