Workshop Effectief improviseren

Intro

Workshop Effectief improviserenWorkshop Effectief improviseren, spontaan reageren, met succes

Hoe reageer jij als tijdens een vergadering onverwacht naar jouw mening wordt gevraagd? Hoe ga jij om met onverwachte gebeurtenissen, bijvoorbeeld wanneer jij op het laatste moment te horen krijgt dat die kritische directeur aanwezig is bij jouw vergadering? Op zo’n moment moet je improviseren. Spannend, maar wel leuk, en functioneel, want dit zijn vaak je beste momenten.

Tijdens de workshop Effectief improviseren leer jij hoe je spontaan invloed kunt hebben op jouw verhaal. We gaan vooral aan de slag met diverse oefeningen. Bij iedere oefening voel jij je zelfvertrouwen groeien. Creativiteit en humor zijn de belangrijkste ingrediënten van deze workshop.

De workshop Effectief improviseren wordt incompany aangeboden en op maat gegeven.

Inhoud

Effectief improviseren | Vertrouw op je instinct

Tijdens de workshop Effectief improviseren dagen we je uit snel te handelen en te presteren onder tijdsdruk. We gaan aan de slag met door jou aangedragen praktijkvoorbeelden. Je krijgt meteen tips en adviezen die je op de werkvloer kunt inzetten. Hoe reageer jij op een onverwachte situatie? Jullie kijken kritisch naar elkaars optreden en geven elkaar feedback. Dit alles gebeurt in een ontspannen sfeer waar ruimte is voor plezier en lachen. Je vertrouwt steeds meer op je instinct en staat te popelen om spontaan in actie te komen.

Effectief improviseren | Succesverhalen

Ook tijdens een onverwachte situatie kun je invloed uitoefenen op je verhaal. Tijdens diverse oefeningen heb jij verschillende rollen. De ene keer neem jij zelf de leiding, de andere keer ben je volgend aan een collega. Hoe reageer jij? We geven je tips en adviezen hoe jij jouw verhaal tot een succes maakt, juist tijdens improviseren.

Inhoud van de workshop Effectief improviseren

 • Hoe ga jij ontspannen om met onverwachte situaties?
 • Oefenen met praktijkvoorbeelden: hoe spontaan ben jij?
 • Tips & trucs: hoe wordt jouw spontane verhaal een succesverhaal
 • Effectief humor inzetten
 • Snel schakelen

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Effectief improviseren ben jij niet meer bang voor onverwachte situaties. Sterker nog, jij weet hoe jij je kans kunt grijpen om te schitteren en een succesvolle draai kunt geven aan jouw spontane verhaal. Improviseren is leuk om te doen. Je hebt veel gelachen tijdens de workshop.

 • Jij gaat flexibel om met onverwachte situaties
 • Jij trekt alle aandacht met jouw improvisatie verhaal
 • Jij hebt ervaren hoe je humor kunt inzetten
 • Jouw zelfvertrouwen is gegroeid
 • Als team ervaren jullie een optimale, flexibele samenwerking
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Effectief improviseren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer ontspannen met onverwachte situaties wil omgaan. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • Young potentials
 • HRM: Verandermanagement
 • Teams
 • Projectteams

De workshop Effectief improviseren leent zich ook goed als onderdeel van een teambuilding, een congres of bedrijfsuitje. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je

mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Effectief improviseren? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende leiderschap workshops aan: workshop debatteren, workshop scrum of de training persoonlijke effectiviteit.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl