Workshop Elevator pitch

Intro

Workshop Elevator pitchWorkshop Elevator pitch, jouw krachtige verhaal

In zestig tellen op zo’n manier over jezelf vertellen dat je gesprekspartner meteen geïnspireerd en geïnteresseerd is. Ontzettend handig als je dit kunt, tijdens bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst, maar ook een voorstelrondje bij een vergadering of tijdens een sollicitatiegesprek. Jij kunt dat leren.

Tijdens de workshop Elevator pitch ontwerp jij je eigen persoonlijke verhaal. Vervolgens kijken we op welke manier je dit kunt vertellen. Hoe kom jij over? Met non-verbale communicatie kun jij de ander ook nieuwsgierig maken. Jouw krachtige verhaal blijft zo nog lang in de hoofden van anderen zitten.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Elevator pitch | Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? Wat wil jij uitstralen? Om jouw elevator pitch te ontwerpen moet je eerst hier bij stil staan. Wanneer je dit weet, kun jij je persoonlijke verhaal maken. De trainer, maar ook de mededeelnemers helpen jou hierbij tijdens de interactieve workshop. Zo groei jij in je rol en krijg je vertrouwen in wie jij bent en in jouw verhaal.

Elevator pitch | Wat wil jij uitstralen?

Via een stappenplan bouwen we aan jouw perfecte pitch. Je denkt ook mee met je collega’s. Creativiteit en enthousiasme zijn hierbij belangrijke onderdelen. Naast het bedenken van je verhaal, krijg je ook tips en adviezen hoe je jouw pitch vol overtuiging kunt uitdragen. Natuurlijk op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Inhoud van de workshop Elevator pitch

 • Wat is jouw persoonlijke verhaal
 • Stappenplan: wat zijn jouw unique selling points
 • Ontwerpen, aanpassen, oefenen en trainen
 • Hoe presenteer jij jezelf?
 • Feedback: geven en ontvangen

Bovenstaande inhoud is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Elevator pitch heb jij jouw persoonlijke verhaal in jouw hoofd en weet jij hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren. Je hebt ervaren hoe je overkomt en hoe anderen op jou reageren als jij jezelf overtuigend presenteert, uiteraard vol zelfvertrouwen.

 • Jij weet hoe jij een persoonlijk en krachtig verhaal kunt maken, en kunt anderen hierbij helpen
 • Jij bent je bewust van jouw krachtige en overtuigende uitstraling
 • Anderen zijn onder de indruk van jouw verhaal, inhoudelijk, maar ook wat uitstraling betreft
 • Jij hebt ervaren hoe je overkomt op anderen
 • Jouw zelfvertrouwen is gegroeid
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten hoe hij een krachtige pitch kan geven. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • Young potentials
 • PR teams
 • Marketingteams
 • HRM: Loopbaanontwikkeling

De workshop Elevator pitch leent zich ook goed als onderdeel van teambuildingsuitje of een congres. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Elevator pitch? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop coachend leidinggevenworkshop zakelijk presenteren of de training personal branding.