Workshop Introductie NLP

Workshop Introductie NLPWorkshop Introductie NLP, haal het beste uit jezelf, en een ander

Ooit eens bij stilgestaan hoe het kan dat de relatie met de ene collega stroef verloopt en de ander goed is? Jij speelt hierin een belangrijke rol. Jij kunt je eigen gedrag sturen, maar die van je collega ook. Neuro Linguïstisch programmeren helpt jou hierbij. Het is een communicatiemethode die linkt naar toegepaste psychologie.

Maar dat niet alleen, het is een persoonlijke ontwikkelmethode waarmee jij je eigen successen leert begrijpen en modelleren. Heb je weleens een succesmoment beleefd, waarvan je je achteraf af vroeg hoe je dat voor elkaar hebt gekregen? Tijdens de workshop Introductie NLP leren we jou de strategieën die schuil gaan achter succesvol gedrag. Door de vele interactieve oefeningen ervaar jij meteen hoe jij het beste uit jezelf haalt, en een ander.

De workshop Introductie NLP wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de workshop Introductie NLP? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop zakelijk flirtenworkshop netwerken of de training communicatie vaardigheden.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl