Workshop Introductie NLP

Intro

Workshop Introductie NLPWorkshop Introductie NLP, haal het beste uit jezelf, en een ander

Ooit eens bij stilgestaan hoe het kan dat de relatie met de ene collega stroef verloopt en de ander goed is? Jij speelt hierin een belangrijke rol. Jij kunt je eigen gedrag sturen, maar die van je collega ook. Neuro Linguïstisch programmeren helpt jou hierbij. Het is een communicatiemethode die linkt naar toegepaste psychologie.

Maar dat niet alleen, het is een persoonlijke ontwikkelmethode waarmee jij je eigen successen leert begrijpen en modelleren. Heb je weleens een succesmoment beleefd, waarvan je je achteraf af vroeg hoe je dat voor elkaar hebt gekregen? Tijdens de workshop Introductie NLP leren we jou de strategieën die schuil gaan achter succesvol gedrag. Door de vele interactieve oefeningen ervaar jij meteen hoe jij het beste uit jezelf haalt, en een ander.

De workshop Introductie NLP wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Introductie NLP | Iedereen heeft zijn eigen wereldbeeld

Alles wat jij doet, is een reactie op hoe jij naar de wereld kijkt. Hoe zie jij jouw collega’s? Jouw overtuigingen, vooronderstellingen, waarden en normen spelen hierin een belangrijke rol. We maken jou bewust van je eigen wereldbeeld. Vervolgens behandelen we de filters van jezelf en die van anderen. Het maakt inzichtelijk waarom je met iedere collega weer een andere relatie hebt. Misschien ben jij wel een gevoelsmens, en neemt jouw collega onbewust graag de leiding. Wanneer je dit van elkaar weet, voorkomt dat miscommunicatie.

Introductie NLP | Communicatie

Tijdens de workshop Introductie NLP doen we veel oefeningen die jou bewust maken van jouw manier van communiceren. Vervolgens krijg je tips en adviezen hoe je dit kunt bijsturen. We leren je hoe je effectief taalgebruik kunt inzetten. Je wordt je bewuster van je eigen gedrag en die van een ander, zo kun je effectiever communiceren.

Inhoud van de workshop Introductie NLP

 • Theorie: Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren?
 • Bewust worden van je eigen wereldbeeld
 • Oefenen: succesmomenten modelleren en begrijpen
 • Zintuigen: welke zet jij in en waarom?
 • Communiceren: effectief inzetten van taalgebruik

Bovenstaande is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Jij weet wat Neuro Linguïstisch Programmeren is en dat dit geen trucje is. Jij kunt je eigen talenten ontwikkelen en haalt het beste uit jezelf en anderen. Je hebt ervaren hoe je effectief kunt afstemmen op een ander om vervolgens een goed gesprek te voeren. Jij kan strategieën die schuil gaan achter successen doorgronden en je eigen maken.

 • Jij kan je eigen talenten ontwikkelen en die van een ander
 • Jij bent je bewust van je eigen wereldbeeld
 • Jij hebt ervaren welke zintuigen jij inzet
 • Communiceren, jij houdt rekening met de ander
 • Modelleren
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Introductie NLP wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor iedereen die meer wil weten over de basisbeginselen van Neuro Linguïstisch Programmeren. Voor deze doelgroepen kan de workshop in het bijzonder interessant zijn:

 • Leidinggevenden
 • HRM: Loopbaan- en talentontwikkeling
 • Young potentials
 • Projectteams
 • Teams

De workshop Introductie NLP leent zich ook goed als onderdeel van teambuilding, een congres of bedrijfsuitje. Benieuwd of deze workshop bij jullie past? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Introductie NLP? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop zakelijk flirtenworkshop netwerken of de training communicatie vaardigheden.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl