Workshop Jongleren

Intro

Workshop JonglerenWorkshop Jongleren, loslaten. Durf jij het?

In het dagelijks leven komt er zoveel op ons af, dat we heel wat ballen hoog moeten houden. Wil je dit goed onder controle krijgen, dan moet je leren loslaten. Tijdens de workshop Jongleren ervaar je stap voor stap hoe je dit kunt doen. Wanneer jij op de juiste momenten kunt loslaten, dan gaat het vangen vanzelf.

Spelenderwijs, leer jij jongleren. Uiteraard wordt er een link gelegd naar de zakelijke praktijk. Jullie team krijgt een boost waar jullie nog lang profijt van hebben.

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Jongleren | Omgaan met veranderingen

Wat is de toegevoegde waarde van een workshop Jongleren, naast natuurlijk een hele leuke teambesteding? Jongleren is een metafoor voor omgaan met veranderingen. Het stimuleert de hersenen, verbetert de motoriek en werkt stress verlagend. Doordat we dit combineren met anekdotes uit de zakelijke praktijk leer jij op de juiste momenten los te laten.

Jongleren | Voor iedereen

Jongleren is een ideale besteding voor jullie team om de samenwerking te versterken en de teamspirit te vergroten. Je krijgt tips en adviezen waar jullie op lange termijn profijt van hebben. Het is een interactieve activiteit waarin plezier, humor en samen zijn centraal staan. Man, vrouw, klein of lang iedereen kan jongleren. Durf jij los te laten?

Inhoud van de workshop Jongleren

  • Hoe ga jij om met veranderingen?
  • Praktijk: welke veranderingen heb jij al meegemaakt?
  • Tips & trucs: loslaten
  • Welke rol neem jij?
  • Teambuilding

Bovenstaande is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Jongleren durf jij op de juiste momenten los te laten. Jij hebt ervaren dat elk leerproces in stappen gaat. Maar bovenal hebben jullie een leuke workshop gevolgd. Je zelfvertrouwen is gegroeid en de samenwerking is geoptimaliseerd.

  • Loslaten? Jij durft het!
  • Optimale samenwerking
  • Jij hebt ervaren hoe je moet omgaan met veranderingen
  • Je bent je bewust van jouw rol
  • Jullie teamspirit heeft een boost gekregen
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Jongleren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is voor iedereen en voor ieder team aan te raden. Het is een perfect onderdeel van een teambuilding, een congres of een teamuitje. Jullie plukken als team nog heel lang de vruchten van de workshop Jongleren.

Benieuwd of deze workshop iets voor jullie is? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Jongleren? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende teambuilding workshops aan: workshop werkgeluk, de lachworkshop of de training talentontwikkeling.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl