Workshop Teambuilding

Intro

Workshop TeambuildingWorkshop Teambuilding, weg met eilandjescultuur

In een team heeft iedereen zijn eigen taken. Er wordt soms samengewerkt en er is natuurlijk een werkoverleg. Toch moet je ervoor waken dat er geen eilandjes ontstaan. Tijdens de workshop Teambuilding leer je hoe jullie als team effectief werken met plezier.

Interactieve oefeningen, gesprekssimulaties, spiegelen jullie gaan vooral met elkaar aan de slag. Op een luchtige manier worden serieuze onderwerpen aangepakt. Je merkt al meteen dat jullie team bruist en een boost krijgt.

De workshop Teambuilding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Inhoud

Teambuilding | Aangenaam kennis te maken

Tijdens de workshop Teambuilding ga je op zoek naar je zelf en naar je collega’s. Door verschillende oefeningen leren jullie elkaar nog beter kennen. Wat is jullie rol binnen het team? Iedereen is van toegevoegde waarde in een groep. Wat is jouw unieke bijdrage?

Teambuilding | Communicatie

Wanneer jullie elkaar beter leren kennen en begrijpen is dit van positieve invloed op het groepsproces. We kijken ook naar de communicatie. Hoe geven jullie feedback? Hoe verloopt een vergadering? Op een luchtige manier met een vleugje humor analyseren we met elkaar jullie team. Hier hebben jullie nog lang profijt van.

Inhoud van de workshop Teambuilding

  • Aangenaam kennis te maken: ik ben je collega
  • Welke kwaliteiten heb jij?
  • Tips & trucs: kom van je eiland
  • Wat is jouw unieke bijdrage?
  • Oefenen: communicatie tijdens bijvoorbeeld vergaderingen, het geven van feedback

Bovenstaande is een indicatie van de mogelijkheden, de workshop wordt op maat aangeboden.

Resultaten

Resultaten

Na het volgen van de workshop Teambuilding heeft jullie team een boost gekregen. Doordat jullie elkaar beter hebben leren kennen, waait er een frisse wind door jullie team. Het optimaliseert jullie samenwerking.

  • Jullie team is een eenheid
  • Je hebt je collega’s nog beter leren kennen, en misschien zelfs van een andere kant gezien
  • Je bent je bewust van jouw rol binnen je team
  • Jij weet wat jouw unieke bijdrage is binnen jullie team
  • Jullie samenwerking heeft een boost gekregen
Doelgroep

Voor wie?

De workshop Teambuilding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Deze workshop is dan ook geschikt voor ieder team dat zich verder wil ontwikkelen. Het kan dienen als een mooie basis voor een nieuw samengesteld team, maar ook teams die al jarenlang samenwerken, hebben profijt bij deze frisse workshop.

Benieuwd of deze workshop iets voor jullie is? Wij denken graag met je mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies: 015 – 364 97 91 of mail naar info@zakelijketrainer.nl.

Investering

Prijzen

De uiteindelijke investering is afhankelijk van groepsgrootte en duur van de workshop. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een overzicht van de investering op basis van jullie wensen.

Interesse?

Interesse

Heb je interesse in deze workshop of wil je vrijblijvend en persoonlijk advies, dan kun je contact met ons opnemen door:
· hiernaast het offerteaanvraagformulier in te vullen
· een mail te sturen naar info@zakelijketrainer.nl
· of te bellen naar 015 – 364 97 91

Als je liever hebt dat wij contact opnemen met jou, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en we nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

Geïnteresseerd in de workshop Teambuilding? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende teambuilding workshops aan: workshop drijfveren in een team, workshop kickstart zelfsturende teams of de training teambuilding.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl