Workshop Introductie transactionele analyse

Workshop Transactionele analyseWorkshop Introductie transactionele analyse, optimaliseer je relaties

Mensen niet veroordelen, maar beseffen dat alle mensen gelijk zijn aan elkaar en uitgaan van het goede van iedereen. Dat is in een notendop waar het gedachtegoed van de transactionele analyse om draait. Wanneer jij dit onder controle hebt, ga je veel makkelijker relaties aan, begrijp je anderen beter en kun je zelfs waar nodig reacties van anderen beïnvloeden.

Transactionele analyse is van toegevoegde waarde op de werkvloer. Tijdens de workshop leer je bijvoorbeeld hoe conflictsituaties ontstaan en hoe je die kunt voorkomen. Door de interactieve oefeningen en simulatiegesprekken word jij je bewust van jouw manier van communiceren en word je je bewust van je relatie met anderen.

De workshop Introductie transactionele analyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

Geïnteresseerd in de workshop introductie transactionele analyse? Vul hiernaast het offerteaanvraagformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Meer achtergrondinformatie lezen over deze workshop? Download hier het PDF bestand

Hiernaast bieden wij onder andere de volgende communicatie workshops aan: workshop provocatief communicerenworkshop elevator pitch of de training relatiemanagement.

Referenties ZakelijkeTrainer.nl