ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
 

Zakelijke training

Samen met je team aan de slag

Kies je voor een zakelijke training met je team? Wij geven (online) trainingen op het gebied van Leiderschap en management, Teambuilding en communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Vitaliteit en werkgeluk en Creativiteit en innovatie.

Wij zijn inmiddels een geliefde leverancier bij verschillende bedrijven en organisatie. Tijdens de zakelijke training besteden we kort aandacht aan de theorie, in de vorm van modellen en methodieken, maar we gaan vooral met elkaar aan de slag. Jullie team krijgt een boost en daar heeft iedereen nog lang profijt van.

Training Verandermanagement

Waarom een zakelijke training volgen bij ons?

Wij bieden meer dan 20 (online) trainingen en we hebben een pool aan professionele en ervaren trainers. Wanneer jullie interesse hebben in het volgen van een training, nemen we de tijd voor een uitgebreide kennismaking. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Door de juiste vragen te stellen, denken wij met jullie mee. Waar hebben jullie behoefte aan? Waar liggen de uitdagingen?

Op basis hiervan komen we met elkaar tot een juiste training. Indien gewenst kunnen wij praktijkvoorbeelden toepassen. Zo wordt deze geheel op maat gemaakt. Op deze manier leren jullie gericht en halen jullie eruit wat erin zit!

Ook online zakelijke trainingen

We kunnen ook live online trainingen verzorgen. Dit kan via Zoom, Teams of elk ander gewenst medium. Onze ervaring is dat dit zelfs bij persoonlijke onderwerpen ook prima werkt. 

Een andere mogelijkheid is het volgen van een online training van 2,5 (3) uur. Deze kan gevolgd worden op elk gewenst moment. Onderwerpen waar je uit kan kiezen: Feedback, Verbindend communiceren, Groepsdynamiek, Vitaliteit en Stress de baas.

Voordelen op een rij:

 • Ruim 20 (online) zakelijke trainingen
 • Verschillende thema’s
 • Alles onder één dak
 • Inhoud wordt aangepast aan jullie wensen en behoeften
 • Wij denken met jullie mee over de keuze van de workshop
 • Ervaren en professionele trainers

Interesse in een zakelijke training?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden, de voorwaarden en voordelen van Zakelijke Trainer

ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl Garantie check:
 • Binnen 1 werkdag reactie
 • Persoonlijk advies
 • 2 weken bedenktijd
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • Professionele trainers
ZakelijkeTrainer.nl
ZakelijkeTrainer.nl
Offerte aanvragen / contact opnemen

  Verstuur
  ZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nlZakelijkeTrainer.nl
  ZakelijkeTrainer.nl