Zelf een online training programma samenstellen

Wat wil jij bieden aan je medewerkers en leiders? Waar heeft de organisatie behoefte aan? Wat willen teams leren? Bepaal zelf welke thema’s je selecteert voor een online training programma voor jouw team of organisatie. Je collega’s kunnen het online training programma volgen op een tijd dat voor hen uitkomt en in een tempo dat bij hen past. Ideaal. Bekijk direct onze online modules: mix en match!

Zelf een online training programma samenstellen

Het doorlopen van een online module duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur. Stel je eigen online training programma samen. Met welk thema willen jullie aan de slag? Wij adviseren jullie graag over welke modules je het beste kunt mixen en matchen om tot een krachtig online training programma te komen.

Selecteer de mensen binnen jullie organisatie die deelnemen aan het online training programma en zij ontvangen elk een unieke inlogcode om de online training te volgen wanneer zij dat willen.

Om eruit te halen wat er in zit, is ons advies om het online training programma te combineren met een of meerdere offline bijeenkomsten. Blended learning versterkt het positieve effect van beide vormen van training. Neem contact op en vraag naar onze combinatie deal.

Voordelen op een rij:

  • UNIEK: stel je eigen online training programma samen
  • Mix en match verschillende onderwerpen (online modules)
  • Continuïteit van ontwikkeling binnen jullie organisatie
  • Leren op een tijdstip dat goed uitkomt in eigen tempo
  • Verbinding met collega’s en trainer tijdens online training programma
  • Ideaal te combineren met fysieke workshops of trainingen
  • Opdrachten en theorie als input voor offline bijeenkomst(en)
  • Advies over samenstelling van het training programma
  • Eén aanspreekpunt

Ontwikkelen & Verbinden

Onze online trainingen onderscheiden zich niet alleen door de inhoudelijke kwaliteit van de lessen maar ook de mogelijkheid om contact te maken met je collega of de trainer tijdens het volgen van de module. Dat is wat het volgen van een online training zo waardevol maakt.

Om de ontwikkeling en verbinding een extra stimulans te geven, bieden wij de mogelijkheid om de online trainingen te combineren met offline bijeenkomsten waarbij we dieper op de stof ingaan en onze inzichten met elkaar bespreken.

Wat kost het?

De prijs van een losse module is 195 per persoon.

Haal eruit wat erin zit en maak gebruik van onze combinatiekorting. Bij het boeken van een offline workshop of training van minimaal 2,5 uur voor jouw team, ontvang je meer dan 25% korting en betaal je 145 voor een module per persoon. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wil je liever online een training programma samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden. Wij adviseren je graag.

Interesse in een Online training?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op over de mogelijkheden!